Lunar Dance: Παστέλ και χρυσό για βόλτα απόψε

Ήλιος στο Ζυγό-Σελήνη στον Λεοντα

Lunar Dance: Παστέλ και χρυσό για βόλτα απόψε

Σελήνη στο Λέoντα λοιπόν και η διάθεση ανεβαίνει και ζωηρεύει. Νομίζω πως ο συνδυασμός Ήλιου στον Ζυγό με Σελήνη στο Λέοντα είναι από τους καλύτερους, για να μπορέσουμε ασχοληθούμε με την εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά και για να επισκεφτούμε χώρους που προσφέρουν θέαμα. Γι' αυτό ανοίξτε την ντουλάπα σας κι ετοιμαστείτε απόψε για να βγείτε.

Που πηγαίνουμε μια τέτοια μέρα;

Σε θέατρο, σε συναυλίες, σε δεξιώσεις, σε κλαμπ γνωριμιών και γενικότερα κάπου που υπάρχει θέαμα (Σελήνη στο Λέοντα).

Καλύτερη παρέα; Ο σύντροφος σας ή η αγαπημένη σας φίλη (Ζυγός).

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Να αγοράσουμε πολύτιμα κοσμήματα και ρούχα που έλκουν τις εντυπώσεις.

Αλλά τι θα λέγατε λοιπόν να προετοιμαστούμε για όλα αυτά τα όμορφα που μπορούμε να κάνουμε σήμερα ;

Αυτήν την φορά σας έχω δυο σύνολα για να σας αποδείξω πως πραγματικά οι διαθέσεις της ημέρας, αστρολογικά, μπορούν να ενσωματωθούν σε αρκετούς συνδυασμούς. Αρκεί βέβαια να υπάρχει φαντασία και έμπνευση.

Η Σελήνη στον Λέοντα με την ζωηράδα της μπορεί να ζεσταθεί και να γλυκαθεί από τον Ήλιο στο Ζυγό, δίνοντας μας ένα στυλ που αποπνέει σιγουριά, αλλά κινείται σε ήπιους, αρμονικούς τόνους. Όταν το καλό γούστο που μας δίνει ο Ήλιος στο Ζυγό, υπηρετεί την τάση για επίδειξη της Σελήνης στο Λέοντα και εναρμονίζεται με την πρακτικότητα της Αφροδίτης στην Παρθένο, τότε μπορούμε πραγματικά να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που ναι μεν θα το ντύσει με αυτοπεποίθηση, αλλά θα αφήσει να αναδειχτεί και η προσωπικότητα μας.

mint_4s

Επιλεγούμε απαλούς παστέλ τόνους σε ροζ και βεραμάν (χρώματα του Ζυγού) που είναι από ανάλαφρο ύφασμα και ακολουθούν την κίνηση του σώματός μας με χάρη. Η θηλυκή πλευρά τονίζεται με κομψότητα με αυτήν την σαγηνευτική μάξι φούστα που «πτυχώνει» με στυλ.

Αυτήν την φορά, η Σελήνη στο Λέοντα δεν κραυγάζει για επίδειξη. Το μόνο σημείο που θα δώσει την έντονη λάμψη που επιζητά, είναι το τσαντάκι και τα κοσμήματα από χρυσό. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, ούτως ή άλλως, μας γειώνει σε ένα στυλ πιο σοφιστικέ και πρακτικό.

2195486_IMG_0394-colaj

Το δεύτερο σύνολο κινείται στην ίδια λογική. Μόνο που αυτήν την φορά είναι ένα απαλό κοραλλί, ανάμιξη της παλέτας του Ζυγού (ροζ) με του Λέοντα (κίτρινο, πορτοκαλί). Λίγο πριν οριστικά αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, ένα χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα μας αλλά προβάλλει και την γοητευτική μας πλευρά.

mint_7s

Απαραίτητα τα χρυσά (Λέων) κοσμήματα και παπούτσια, έντονο στοιχείο της ημέρας. Επίσης είναι "σύμφωνο" με την απλοϊκότητα της Αφροδίτης της Παρθένου, χωρίς να χάνει σε τίποτα από γούστο ή από καλές εντυπώσεις.

Υ.Γ.1. Μην τσιγκουνευτείτε τα κομπλιμέντα και φροντίστε να δείξετε τον θαυμασμό σας.

Υ.Γ.2. Θέλω να υποσημειώσω ότι, γενικότερα, η φυσιογνωμία των μοντέλων παραπέμπει στα αντίστοιχα ζώδια της ημέρας, έτσι ώστε να έχετε καλύτερη αντίληψη για το πώς εμφανισιακά ταιριάζει και στο ζώδιο σας.

Αύριο ολοκληρώνουμε το στυλ με manicure, make up και χτένισμα! Stay tuned!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved