Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/10

Η Άγκελα Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα και όλοι άντρες και γυναίκες ξεχύνονται στους δρόμους για να την υποδεχθούν... με πανό και κραυγές διαμαρτυρίας. Ένα ευοίωνο μήνυμα, λέγεται, έρχεται να μεταφέρει δια της προσωπικής μάλιστα παρουσίας της. Για μας ή για αυτή; Διότι αν ζητήσει τα κλειδιά της χώρας, ποιος θα έχει το σθένος να της πει «ΟΧΙ»; Και φυσικά ήδη το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες πριν την άφιξη της στην αποικία-gr τα λέει όλα «Μη με βλέπετε σαν την κακιά μάγισσα, εσείς φταίτε που βρίσκεστε σε αυτή τη θέση, μην ακούτε ότι φταίω εγώ, αξίζετε την ισότητα αυτή, που εγώ και οι Ευρωπαίοι ξέρουμε καλά». Πάντως, εδώ στην «Ψωροκώσταινα» έχουν αρχίσει ήδη οι πρόβες για την θεατρική παράσταση «Τι βουλή θα παραδώσεις ορέ;»

Η εξίσωση της ημέρας

Ποσειδώνας= Ήλιος/Zeus= Ωροσκόπος/Poseidon= Άρης/Zeus= Μηδενική Κριού/Δίας

Μη επιθυμία για παιδιά. Ηγέτης αναρμόδιος, ψεύτικος ή που παραπλανεί. Καθοδήγηση σε ανεξερεύνητα εδάφη ή άγνωστους τομείς . Πυροσβεστική υπηρεσία. Ψυχική πλάνη ή συναισθηματική εξαπάτηση. Για να πρέπει να δημιουργήσει κάτι από τίποτα ή χωρίς τη βοήθεια από κανέναν. Άρνηση της δημιουργικής ενέργειας. Μολυσμένη προκατασκευή. Άμβλωση. Απώλεια ή δηλητηρίαση από καπνό. Κρυμμένα πυροβόλα. Ένας πυροβολισμός από ενέδρα. Ουτοπιστική αισιοδοξία, απώλεια.

Παραμύθια και άλλα τινά έχει η σημερινή μέρα όπως τη μεγάλη έξοδο που καταλήγει σε αδιέξοδο, και τη στάση ενός τίγρη που τελικώς αναδεικνύεται σε μεγάλη... κότα! Ένα νέο μπαλόνι ανεβαίνει όμορφο και φανταχτερό και πολλοί θα πιστέψουν ότι θα φτάσει ψηλά στον ουρανό... μέχρι να σκάσει. Δεν ξέρετε από φούσκες; Είστε δικαιολογημένοι να τα βάλετε με το μπαλόνι, όταν θα ξεφουσκώσει, όλοι ξέρουν ότι ήταν η παρθενική σας φορά. Τα έχετε ξαναζήσει; Αφήστε το μπαλόνι στην ησυχία του, κοιτάξτε τον καθρέφτη και ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί αφήσατε να σας πιάσουν πάλι «Κώτσους»...

Το απόφθεγμα της ημέρας: Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα. Οδυσσέας Ελύτης

Το ντοκουμέντο της ημέρας: Ραδιοφωνικό ανακοινωθέν 27/4/1941

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved