9 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

9 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

17 έως 18 Ζυγού

Σύμβολο: «Μια έπαυλη στην εξοχή, που οι εσωτερικοί τοίχοι της είναι διακοσμημένοι με ζωγραφιστά πλακάκια η ανάγλυφα».

Ερμηνεία: Η μοίρα επιδρά θετικά προάγοντας την οικογενειακή ευτυχία και την ήσυχη ζωή, ανάμεσα σε φίλους και δικούς του ανθρώπους. Ο άνθρωπος είναι συνήθως ένας χαρακτήρας ανοιχτόκαρδος και δίκαιος, κερδίζει την αγάπη των άλλων και την εύνοια της τύχης στις προσωπικές και υλικές του επιδιώξεις. Μπορεί ακόμη να είναι καλός ψυχολόγος, γνωστής του χαρακτήρα των άλλων και προικισμένος με καλλιτεχνικά ταλέντα, που η αξιοποίησή τους, εξαρτάται από το ωροσκόπιο σα σύνολο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Για να ασκείς την τέχνη της γαλήνης: Ηρέμησε το πνεύμα σου και γύρισε πίσω στην πηγή. Καθάρισε το σώμα και την ψυχή αποβάλλοντας κάθε κακία, εγωισμό και επιθυμία. Να είσαι ευγνώμων για τα δώρα του σύμπαντος, την οικογένεια τη φύση, τους συνανθρώπους σου». Morihei Ueshiba

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Θετικές είναι οι προδιαγραφές της προσωπικής σας ζωής για τους επόμενους δώδεκα μήνες και οι πιο τυχεροί θα βρεθείτε με τα... κλειδιά του παραδείσου στο χέρι, αφού μια νέα γνωριμία φαίνεται να εκπληρώνει τις επιθυμίες σας στο σύνολο τους. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί ποιοτικά ξεπερνώντας με επιτυχία σκοπέλους και εμπόδια. Γενικά αναμένονται έντονες και μοναδικές ερωτικές εμπειρίες.

Οικονομικά

Οι δυνατότητες για την αύξηση των εσόδων σας και γενικότερα για μια καλύτερη ζωή θα σας κάνουν να ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Φροντίστε μόνον να μην σπαταλήσετε τα πλεονεκτήματα σας.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved