8 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

8 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

16 έως 17 Ζυγού

Σύμβολο: «Μια άρπα ακουμπισμένη πάνω σε ένα ξίφος»

Ερμηνεία: Μια μουσική ψυχή, ένας άνθρωπος προικισμένος με ταλέντο για τραγούδι και αρμονική συνεργασία με τους άλλους. Πνεύμα νεανικό και επαναστατικό, δρα ενάντια στο κατεστημένο και χλευάζει κάθε παραδοσιακό ταμπού. Ανάλογα με το ωροσκόπιο σα σύνολο, μπορεί να γίνει χιουμορίστας ή σαρκαστής. Υπάρχει, πάντα, ένα ταλέντο για κριτική και διαλεκτική που, κάποτε, εκφυλίζεται σε ανώριμη ευθιξία και μαχητικότητα. Το μόνιμο πρόβλημα του ανθρώπου αυτού θα είναι να αξιοποιήσει σωστά τα αξιόλογα αυτά προσόντα του. Μέσα του είναι ριζωμένη η αμφιβολία για την πνευματικότητα και την ύπαρξη του Θεού. Το σώμα και το μυαλό του παραμένουν σβέλτα και νεανικά. Τα πάθη της νιότης του, θα χάσουν πολύ λίγη από τη φλόγα τους και θα είναι δύσκολο να περιοριστούν. Η πληθωρική ενεργητικότητα του είναι σκόπιμο να διοχετεύεται σε μια ζωή κοντά στη φύση. Άλλωστε, αγαπά πολύ την ιππασία και τα άλογα. Υπάρχει όμως και μια «σκοτεινή» πλευρά. Ο ελεύθερος αυτός σκοπευτής θα διατρέχει συχνά τον κίνδυνο να χάσει την ελευθερία του από επιπολαιότητα, απερίσκεπτους επαναστατικούς ηρωισμούς ή παράνομη και αντικοινωνική δράση.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κάθε πρόοδος στην ανθρωπότητα ξεκινάει με μια ιδέα στο μυαλό ενός ανθρώπου» Bryan Tracy

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ανεξάρτητα από το έντονο παρασκήνιο που ίσως σας μπερδέψει, έχετε την δυνατότητα να πιάσετε το «τζακ ποτ» στον έρωτα, γνωρίζοντας ένα πρόσωπο που φέρει τα χαρακτηριστικά μιας «αδελφής ψυχής». Όλα καλά λοιπόν, με την αναγκαία υπενθύμιση όμως πως θα ήταν τεράστιο λάθος να μπλέξετε τις προσωπικές με τις οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις σας. Άλλο ο έρωτας κι άλλο οι... ισολογισμοί!

Οικονομικά

Η τύχη είναι με το μέρος σας, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα ένα «αόρατο χέρι» θα σας βγάλει από μια πολύ δύσκολη θέση. Αν φροντίσετε να είστε καθ' όλα νόμιμοι και φυλάξετε τα νώτα σας από τους (κρυφούς) εχθρούς σας, στο τέλος της χρονιάς θα βρεθείτε σε αρκετά πλεονεκτική θέση.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved