Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/10

Καλημέρα σε όλους τους αστρο- δικτυωμένους! Μετά την λίστα Λαγκάρντ και τη λίστα για τον πάγκο της ΑΕΚ, ακολουθεί η λίστα της Αγγελικής. Καλώς την κι ας άργησε την κ Μέρκελ, που σίγουρα για να μας επισκέπτεται κάτι καλό θα έχει στο νου της, για τη Γερμανία φυσικά. Κι άντε τώρα να περιμένουμε 10 χρόνια (αν είμαστε τυχεροί) για να μάθουμε τι «μπάζα» έκανε...

Η εξίσωση της ημέρας

Πλούτωνας= Κρόνος/Apollon= Ουρανός/Kronos= Μεσουράνημα/Zeus= Ωροσκόπος/Zeus:

Για να αναπτύξει μια μέθοδο ή ένα σύστημα. Η αρχή ενός χωρισμού από πολλούς. Ξαφνικά εμφανιζόμενες ικανότητες. Κυβερνητικές διαταγές, οι οποίες αποσύρονται. Ξαφνική αλλαγή στην αρχή. Αυτός που μπαίνει μπροστά. Αυξανόμενη ώθηση να ολοκληρωθεί κάτι. Για να φέρει έναν μετασχηματισμό. Για να αναγκαστεί από άλλους να προσλάβει ή να αποκαταστήσει κάποιους.

Επειδή διαφωνείτε με κάποιους δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνεργαστείτε, σημασία έχει αν σας συνδέει κάποιος κοινός σκοπός. Κατά συνέπεια η διαφορετικές «γραμμές» δεν συνιστούν αιτία για να γίνουν και διαχωριστικές. Παράλληλα όμως μη δεχτείτε να παραβιαστούν οι κανόνες... ιππηλασίας και από αμαξάς γίνετε το υποζύγιο, γιατί το «κάρο» που θα σέρνετε θα είναι αυτό της ντροπής.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο πρώτος άνθρωπος που εκτόξευσε μια προσβολή αντί για μια πέτρα ήταν ο θεμελιωτής του πολιτισμού.»

Ζίγκμουντ Φρόυντ

Το τραγούδι της ημέρας: Νότης Σφακιανάκης – Πατρίδα μου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved