Lunar Dance: Να με αγκαλιάζεις να σε αισθάνομαι...

Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης, μοιάζει με τους σπόρους που βγαίνουν πάνω στο ώριμο φυτό.

Lunar Dance: Να με αγκαλιάζεις να σε αισθάνομαι...

Δευτέρα λοιπόν και καλή αρχή! Η εβδομάδα μας ξεκίνησε με την Σελήνη στο τελευταίο τέταρτο. Ελπίζω σιγά σιγά να σας εντρυφήσω, όχι μόνο στις διελεύσεις μιας Σελήνης από το ζώδιο αλλά και του σεληνιακού κύκλου. Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης, μοιάζει με τους σπόρους που βγαίνουν πάνω στο ώριμο φυτό. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι, ανακεφαλαιώνουμε τα πράγματα που ξεκίνησαν στην προηγούμενη νέα Σελήνη, πριν μπούμε στον καινούργιο κύκλο του φεγγαριού. Κι επειδή πρόκειται για μέρες αυξημένης έντασης, φροντίστε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, αλλά και με τους άλλους. Οι παρεξηγήσεις είναι πιο πιθανές απ' ό, τι συνήθως.

Σκεφτείτε ότι με την Νέα Σελήνη πoυ έγινε στην Παρθένο(16 Σεπτεμβρίου) πολλοί από εμάς ξεκινήσαμε καινούργια έργα που αφορούσαν υγεία και εργασία, βάζοντας σε αυτό το διάστημα της ζωή μας, τους στόχους που είχαμε να ακολουθήσουμε ως πρωταρχική σημασία και αυτό μπορεί να σας έφερε σε αντίθεση με τους ανθρώπους της ζωή σας, που έχουν κάποια σημασία για εσάς. Αυτό το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο σηματοδοτεί ότι, αν το θέλουμε μπορεί να γίνει μια στιγμή συμφιλίωσης. Ας ελπίσουμε ότι η οικογένειά σας / ο σύντροφος σας, έχει σχηματίσει ένα νέο σεβασμό για σας και έχει αρχίσει τη διαδικασία της αποδοχής ότι έχετε σημαντικούς στόχους, εκτός της οικογένειας.

Συμβουλή μου είναι, να τους καθησυχάσετε ότι δεν έχουν χάσει κάποιο μέρος από την αγάπη σας, ότι τους ευχαριστείτε για τον σεβασμό τους για ό, τι σας έχουν δώσει, και ό, τι κινείστε προς τα εμπρός, δεν σημαίνει ότι τους αγνοείτε, αλλά το ότι τους θέλετε μαζί σας, για να μοιραστούν τις νέες εξελίξεις στη ζωή σας.

Η συνεισφορά του Ήλιου στον Ζυγό, μας βοηθά να βρούμε την ισορροπία και την αρμονία στα συναισθήματα μας με τους συνανθρώπους μας, ενώ η Σελήνη στον Καρκίνο μας δίνει την ανάγκη να τους αγγίξουμε τρυφερά. Οι μέρες με Αφροδίτη στην Παρθένο είναι συντηρητικές ως προς τις εξόδους και περισσότερο πρακτικές, οπότε το βράδυ που θα καθίσετε στον καναπέ ή θα πάτε να κοιμηθείτε αγκαλιά με τον σύντροφο σας , δώστε του εκείνο το τρυφερό άγγιγμα που θα τον κάνει να νιώσει ότι είστε δίπλα του, ακόμη κι αν η ζωή έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς.

Εγώ θέλω να σας βοηθήσω και να σας δείξω εκείνο το λεπτό ευαίσθητο σημείο που ανταποκρίνεται στην ζωδιακή του θέση, όπου αν το αγγίξετε θα κάνει θαύματα. Μπορείτε ακόμη να το έχετε σαν οδηγό για εκείνη την στοργική αγκαλιά στους παππούδες σας ή στο μικρό σας αγγελούδι.

Κριός

krios_copy_copy_copy

Ακουμπήστε το κεφάλι σας στο κεφάλι του απαλά, με τα μέτωπά σας να αγγίζονται. Μια οικεία συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο, κοιτάζοντας ο ένας στον άλλο στα μάτια είναι ο ιδανικός τρόπος γιανα αυξήσετε την τρυφερότητα μεταξύ σας.

Ταύρος

tayros_copy

Σαν ζώδιο που κυβερνά το λαιμό, να προτιμήσετε να βυθίσετε το πρόσωπο σας στο λαιμό ή στο σβέρκο του συντρόφου σας. Είτε κάθεστε στην στάση κουτάλι ή πρόσωπο με πρόσωπο, χαϊδέψτε του τα μέρη αυτά με το μάγουλό σας, με την ανάσα σας, με τα δάχτυλα σας και θα είναι ο τέλειος τρόπος για να τον ηρεμήσετε.

Δίδυμοι

didimos_copy

Την επόμενη φορά που κάθεται κοντά σας αγγίξτε τα χέρια του. Είναι απλό, ένας Δίδυμος αγαπά την επαφή με τα χέρια. Μπορείτε επίσης να χώσετε το χέρι σας μέσα στο δικό του η να το κλείσετε μέσα στα δικά σας. Εξίσου πολύ καλός τρόπος που θα ευχαριστιόταν, είναι να είστε ξαπλωμένοι η να αναπαύστε χέρι-χέρι ή ακουμπώντας τους ώμους σας.

Καρκίνος

karkinos_copy_copy

Βάλτε το κεφάλι σας στο στήθος του Καρκίνου χρησιμοποιώντας το σαν μαξιλάρι, απαλά κι τρυφερά. Ακόμη και όταν κοιμάστε, μπορείτε να τους κρατάτε αγκαλιά τυλίγοντας τα χέρια σας, γύρω απ' αυτό το τόσο ερωτικό σημείο.

Λέων

leon_copy

Θα έλεγα ότι αυτόν τον άνθρωπο θα μπορούσατε να τον αγκαλιάζετε παντού, γιατί θέλει τον θαυμασμό και την προσοχή σας, αλλά το σημείο της καρδιάς και της πλάτης είναι πολύ σημαντικά γι ΄ αυτούς. Βάλτε το κεφάλι σας να ακούσετε τους χτύπους της καρδιάς του, κάνοντας τρυφερές συζητήσεις κι αν είστε πρόσωπο με πρόσωπο αφήστε τα χέρια σας να ακουμπήσουν την πλάτη τους, είτε χαϊδεύοντας τους, είτε αγκαλιάζοντας τους. Το γουργουρητό τους θα σας κάνει να καταλάβετε ότι πετύχατε διάνα!

Παρθένος

parthenos_copy

Αν και δεν αγαπούν ιδιαίτερα τις εκδηλώσεις αγγίγματος, τα χέρια σας γύρω από τη μέση τους ή ένα καλό τρίψιμο στην περιοχή της κοιλιάς τους, θεωρώ ότι είναι επιτρεπτά για την συγκρατημένη φύση τους.

Ζυγός

zygos_copy

Επίσης σημαντικές οι αγκαλιές εδώ πρόσωπο με πρόσωπο και με τα χέρια σας γύρω από το κάτω μέρος της πλάτης του. Φροντίστε να μην την αμελήσετε.

Σκορπιός

skorpios_copy

Ο Σκορπιός αγαπά να είναι πρόσωπο με πρόσωπο κατά τη διάρκεια που τον αγκαλιάζεται και να βυθίζεται το βλέμμα σας στο έντονο δικό του. Η γεννητική περιοχή είναι πολύ σημαντικό και ευαίσθητο σημείο γι' αυτόν, οπότε βρείτε μια στάση, αν είστε φυσικά σύντροφοι, που να σμίγει αυτό το σημείο. Πάντως και ολόκληρο το βάρος του σώματός σας πάνω στα δικό του, θα ήταν εξίσου αποτελεσματικό, αφού τους αρέσει να αισθάνονται την πίεση σε ολόκληρο το σώμα τους.

Τοξότης

toxotis_copy

Την επόμενη φορά που θα χωθείτε στην αγκαλιά ενός Τοξοτη, βεβαιωθείτε ότι πιέζετε τους γοφούς του. Αυτη είναι μια μεγάλη ζώνη για να εξερευνήσετε, είτε από μπροστά, είτε από πίσω.

Αιγόκερως

aigokeros_copy

Εδώ η διαδικασία αγγίγματος θα πρέπει να περιλαμβάνει με κάποιο τρόπο τα πόδια, από το γόνατο μέχρι την γάμπα. Σε όποια στάση κι αν είστε, φροντίστε να τυλίγετε τριγύρω τα πόδια σας ,στα αντίστοιχα σημεία που υποσημείωσα .Αγαπούν να περιπλέκονται.

Υδροχόος

ydroxoos_copy_copy_copy

Οι Υδροχόοι δεν είναι οι τύποι που προτιμούν τις ασφυκτικές αγκαλιές με τους άλλους. Θέλουν τον ζωτικό τους χώρο ελεύθερο και μια κίνηση ματ εκ μέρους σας, θα μπορούσε να είναι να βάλετε τον αστράγαλό σας πάνω από τους δικούς τους. Με αυτό τον τρόπο, δεν γίνεστε αποπνικτικοί.

Ιχθύες

ixtheis_copy

Όταν πρόκειται για αγκαλιές, είναι σημαντικό γι' αυτούς να έχουν μια μικρή δράση με το πόδι και ιδιαίτερα τα πέλματα. Τρίψτε τα πόδια σας, πέρα ​​δώθε πάνω στα δικά τους. Αυτή θα είναι μια χαλαρωτική εμπειρία για τους δυο σας!

Μια μεγάλη αγκαλιά κι από έμενα για εσάς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved