7 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

7 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

15 έως 16 Ζυγού

Σύμβολο: «Μια καμήλα που τρέχει»

Ερμηνεία: Ένας άνθρωπος μάλλον τραχύς που αγαπά την ταχύτητα, αντέχει στην κούραση, την πείνα, τη δίψα και το κρύο. Ένα σώμα που ανταποκρίνεται στη δύναμη της θέλησης. Γοργός, τολμηρός, πεισματάρης, θεληματικός, με φαντασία που φτάνει μακριά, με μυαλό εύστροφο, με περισσότερο τόλμη παρά ανεξαρτησία. Γεννημένος φιλόδοξος για ταξίδια, περιπέτειες και στρατιωτική καριέρα, δίνει την εντύπωση του οργανωτή και του τεχνικού περισσότερο παρά του πολεμιστή. Προτιμότερα επαγγέλματα γι' αυτόν είναι μηχανολογία και ηλεκτρολογία, όμως μπορεί να γίνει επιτυχημένος σ' ό,τι διαλέξει, ακόμη και διάσημος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κανένας άνθρωπος δεν έχει μεγαλύτερη θέληση από αυτόν που μπορεί να φάει μόνο ένα φιστίκι» Κινέζικη παροιμία

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αρκετά μπερδεμένη θα είναι η χρονιά σας σε συναισθηματικό επίπεδο, με την αβεβαιότητα να διαδέχεται τις αποκαλύψεις και... αντιστρόφως! Το άφθονο παρασκήνιο και τα «στημένα» παιχνίδια είναι η μια όψη του νομίσματος, από την άλλη ωστόσο θα σας δοθεί η δυνατότητα να μάθετε πολλά για πρόσωπα και καταστάσεις, πέφτοντας ενίοτε από τα σύννεφα... Και βέβαια μια καλή συμβουλή για σας θα ήταν το να μην εμπιστεύεστε άτομα, ιδιαίτερα αν κινούνται στα πλαίσια του «πολύ καλό για να είναι αληθινό».

Οικονομικά

Ο δρόμος σας είναι σπαρμένος με... κομπίνες και κόλπα, οπότε όσο υποψιασμένοι είστε, τόσο το καλύτερο. Καλό είναι να προνοήσετε για την ασφάλεια των κεκτημένων σας που ενδέχεται να γίνουν στόχος «επιτήδειων». Από την άλλη πλευρά, μπορείτε κι εσείς να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη, μπλοφάροντας ή αξιοποιώντας τις κρυφές «άκρες» σας. Στον επαγγελματικό τομέα, φροντίστε ώστε οι κινήσεις σας να έχουν νομική κάλυψη, αφού τα «καρφώματα»... περισσεύουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved