Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/10

Σελήνη στον Καρκίνο – Εμβάθυνση και απολογισμός

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/10

Η Σελήνη επισκέπτεται το οικείο περιβάλλον του Καρκίνου, σήμερα 7/10 στις 3:47 το πρωί, αποφασισμένη να συναντήσει σε μια ημέρα 6 πλανήτες, καλλωπίζοντάς την με αινιγματικά, αντιφατικά, αλλά και ενδιαφέροντα μηνύματα.

Στις 4:02 το τρίγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 5:08 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εναρμονίζονται μέσα από ένα Μεγάλο Τρίγωνο ισορροπίας και ενόρασης.

Η μέρα ξεκινά με μια ασυνήθιστη αίσθηση, στην οποία επικρατεί η ανάγκη της αρμονίας και της εξισορρόπησης.

Όσοι εμπλακούν με καλλιτεχνικές ασχολίες, συναντήσεις, επαφές, ή οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη, θα βρουν ανταπόκριση και αναγνώριση έως το μεσημέρι.

Επίσης οι ώρες αυτές έχουν θρησκευτικές προεκτάσεις, εκλύουν ευλάβεια και δέος, ενώ προτρέπουν για εσωτερική γαλήνη και προσευχή.

Ότι και να κάνουμε αυτές τις ώρες και ως το μεσημέρι θα αγκαλιάζουμε βαθιά μέσα μας την πίστη και την αφοσίωση σε κάτι ανώτερο. Επίσης το διάστημα είναι ιδανικό για να βρεθούμε κοντά σε θάλασσα, εκτιμώντας και προσλαμβάνοντας μια ασυνήθιστη ενέργεια.

Στις 9:08 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή, αναπτύσσει ακόμα περισσότερο τη διαίσθηση, μας κάνει γλυκομίλητους, ενώ ευνοεί τον γραπτό λόγο και την αποτύπωση σκέψεων σε ένα χαρτί, ακόμα και αν αμφιβάλλουμε για τον αν θα φτάσει στον παραλήπτη.

Στις 13:29 το μεσημέρι το εξάγωνο με την Αφροδίτη απογειώνει την επιθυμία να περιστοιχιστούμε από όμορφα πράγματα και ανθρώπους ως το απόγευμα.

Τις ώρες αυτές μπορούμε να επιδιώξουμε να συναντηθούμε με πρόσωπα που θα αγγίξουν μια συγκεκριμένη χορδή μέσα μας, ενώ πάσης φύσεως συναντήσεις θα γίνουν σε πολύ ήρεμο και απολαυστικό κλίμα. Οι καλλιτέχνες δε, βρίσκονται στο προσκήνιο από κάθε άποψη, ενώ η έμπνευση και η δημιουργία απογειώνονται.

Στις 16:16 το απόγευμα όμως το τετράγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 17:56 η αντίθεση με τον Πλούτωνα, μεταμορφώνουν το Μεγάλο Τρίγωνο της αρμονίας σε Ταυ- τετράγωνο της διαμάχης.

Από το απόγευμα λοιπόν ως το βράδυ, θα ψάχνουμε να βρούμε χώρο μέσα μας για να χωρέσουμε τις εναλλαγές και τις αντιφάσεις, προσπαθώντας να τις αποκωδικοποιήσουμε.

Η ξαφνική ανατρεπτική παρέμβαση που υφίσταται η διάθεσή μας, ίσως να μην είναι τόσο δραματική, αλλά να θέλει να υποδείξει τα μονοπάτια που δεν πρέπει να στοχεύσουμε, ή να ακολουθήσουμε. Παρόλα αυτά, η ένταση θα είναι μεγάλη, όχι όμως μεγαλύτερη από την αφροδισιακή πρωινή ηρεμία. Το αποτέλεσμα θα φανεί αργά το βράδυ που θα γίνει και ο απολογισμός μιας ξεχωριστής ημέρας.

Στις 8/10 στις 10:33 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ήλιο είναι και η μόνη επιρροή της ημέρας, ξεκινώντας μουδιασμένοι και ιδιαίτερα προβληματισμένοι. Η εσωτερική μας σύγκρουση μας ακολουθεί σε όλες τις δραστηριότητες, φροντίζοντας να τελειώνουμε γρήγορα από υποχρεώσεις και να επιστρέψουμε σπίτι για περισυλλογή.

Αργά το βράδυ θα έχουμε συνειδητοποιήσει πως πήραμε αρκετά μηνύματα που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να τα αγνοήσουμε.

Αυτά τα μηνύματα ριζώνουν περισσότερο σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Αιγόκερους, Παρθένους και Ταύρους που αισθάνονται σαν τη λήψη θείας κοινωνίας μετά από νηστεία.

Κριοί και Ζυγοί είναι αυτοί που κεραυνοβολούνται αυτό το διήμερο με συνειδητοποιήσεις που καίνε, ενώ Υδροχόοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Λέοντες ευχαριστούν το σύμπαν για τη γενναιοδωρία του.

Στις 9/10 στις 14:56 το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, φορώντας το σαγηνευτικό της άρωμα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved