Lunar Dance: Οι λέξεις δημιουργούν τις συνδέσεις

Ήλιος στο Ζυγό, Σελήνη στους Διδύμους

Lunar Dance: Οι λέξεις δημιουργούν τις συνδέσεις

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στους Διδύμους

Είναι εύκολο να αφήνουμε τις στιγμές διασκέδασης μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους να γλιστρούν μακριά από εμάς. Ίσως μερικές φόρες μετά από μια έντονη καθημερινότητα, με πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα, το μόνο που δεν σκεφτόμαστε είναι να βγούμε, να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε. Ο μήνας στο ζώδιο του Ζυγού όμως ζητά από εμάς να πετάξουμε τη σκόνη από τις σχέσεις-συμμαχίες της ζωή μας. Τι εννοώ σχέσεις-συμμαχίες; Εννοώ τους ανθρώπους που μας στηρίζουν (φίλοι, σύντροφοι, οικογένεια) και η αγάπη μας γι' αυτούς δεν είναι απαίτηση.

Μπορεί πραγματικά να είναι δύσκολο μερικές φορές να παραμένουμε αγαπημένοι και να μοιραζόμαστε υπέροχες στιγμές διασκέδασης. Συνήθως, φτάνουμε στο τέλος της εβδομάδας εξασθενημένοι. Οι περισσότεροι από εμάς μάλιστα, κάνουμε το λάθος να μπλέκουμε το καθήκον και στο Σαββατοκύριακόο μας, ολοκληρώνοντας δουλειές ή εργασίες που δεν προλάβαμε μέσα στην εβδομάδα. Αποτέλεσμα; Μηδέν χρόνος για να το «ρίξουμε» έξω...

Πρέπει να βρούμε όμως χρόνο στο τέλος μιας πολύ κουραστικής-πλήρης εβδομάδας για τη σύντομη εκείνη μαγική στιγμή που θα μας θυμίσει ότι η αγάπη και η φιλία είναι ακόμα μέρος της καθημερινότητας μας. Γιατί μπορούμε να εκπληρώσουμε τα καθήκοντα της κάθε σχέσης, χωρίς να επικαλούμαστε την αγάπη, αλλά υπάρχει μια σημαντική διαφορά όταν η αγάπη, η φροντίδα και οι ευχάριστες στιγμές που μας ενώνουν είναι εκεί.

Υπενθυμίστε λοιπόν σήμερα με λέξεις πόσο σημαντικοί είναι για εσάς και πόσο πολύ τους αγαπάτε. Υπενθυμίστε ακόμη και στον εαυτό σας, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πόσο ευγνώμονες είστε που τους έχετε. Γιορτάστε τους με την πραγματική έννοια της λέξης.

Η Σελήνη στους Δίδυμους (επικοινωνία, λέξεις) θα συνεργαστεί άψογα για να κάνετε ακριβώς αυτό. Μπορείτε λοιπόν σήμερα να συμμετέχετε σε ένα «πανηγύρι» λέξεων που μπορούν να κάνουν την ημέρα μια ευλογημένη εκδήλωση συναισθήματος, χαρούμενη, διασκεδαστική, με μια λέξη, αξέχαστη. Ας αποφασίσουμε να ταξιδέψουμε έξω απ' όλα τα άσχημα γύρω μας, έστω και για μια ημέρα, και να μείνουμε στην φωτεινή πλευρά.

photo_1

Μπορούμε να ελπίζουμε ότι σήμερα, αυτή η έμφαση στα κοινωνικά ζώδια του αέρα θα μας χαρίσει κάποιες πιο φωτισμένες, χαμογελαστές συγκεντρώσεις και συναθροίσεις.

Κανονίστε λοιπόν εκείνο το κρασάκι με τους φίλους, που αναβάλατε καιρό να τους δείτε, στο κουτούκι που αγαπάτε ή -γιατί όχι;- καλέστε τους σπίτι να παίξετε επιτραπέζια και να γελάσετε όπως παλιά. Πηγαίνετε το παιδί σας στο Λούνα Παρκ και παίξτε ανέμελα σαν να είσαστε και εσείς ένα μικρό παιδί.

Επίσης, αν έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφό σας ξεκινήστε με το «μπορώ να δω τι είναι λάθος με αυτή τη σχέση» (επιρροή από Αφροδίτη στην Παρθένο) και μιλήστε σήμερα (Σελήνη στους Δίδυμους) για να δείτε πως μπορείτε να αλλάξετε, έτσι ώστε να γίνετε ο ιδανικός σύντροφος για τον άλλο (Ζυγός).

photo_2

Σημειώματα αγάπης, ραβασάκια, ποιήματα, ερωτικά email, τρυφερά sms και μαντινάδες, δουλεύουν άριστα με τη σημερινή διάθεση και μπορούν να μπουν στο κόλπο της προσέγγισης ή της έκφρασης των συναισθημάτων μας.

So spread the words!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved