Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 7/10

Σελήνη στους Διδύμους

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 7/10

Αυτό το φθινόπωρο δεν έχει καταφέρει να μειώσει καθόλου τη διαστολή του καλοκαιριού, αντίθετα έχει βαλθεί να διατηρήσει την επικοινωνιακή μας ανάγκη, άλλοτε ακμαία και άλλοτε ηλιοκαμένη.

Στο διήμερο που ακολουθεί η Σελήνη φροντίζει για εξωστρεφείς ανασκαφές, με την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων, σήμερα 4/10 στις 14:47 το μεσημέρι.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 16:17 και λίγο αργότερα στις 17:55 το τετράγωνο με την Αφροδίτη δημιουργούν ένα παραπλανητικό κλίμα, σαν τη σουπιά που αφήνει το μελάνι της. Από το μεσημέρι ως το βράδυ λοιπόν, μπορούμε με έντεχνους τρόπους να θολώσουμε τα νερά, επικοινωνώντας κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Είναι εύκολο να πουλήσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, όπως εύκολο είναι να ξεδώσουμε, να αφεθούμε και να απολαύσουμε ένα βράδυ σαν μαχαραγιάδες, ενώ βρισκόμαστε σε θέση υπηρέτη.

Η αισιόδοξη αίσθηση της Σελήνης σε αυτή τη θέση μας κάνει να χειριζόμαστε τα θέματά μας έξυπνα και αποτελεσματικά, ακόμα και αν το πρόσκαιρο αναβοσβήνει πράσινο.

Στις 5/10 στις 3:40 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό μπορεί να μας παρατείνει τη διάθεση για ύπνο, δημιουργώντας μια γλυκιά υπερένταση.

Στις 16:42 το μεσημέρι η κορύφωση του τριγώνου με τον Ήλιο, σηματοδοτεί μια ενεργητική και φωτεινή ημέρα, με ζωντάνια και επινοητικές ενέργειες.

Επτά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 6/10 η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δημιουργεί την αίσθηση της πληρότητας, ειδικά της συναισθηματικής, βρισκόμενοι σε οικεία και αγαπημένα περιβάλλοντα.

Η καλή διάθεση θα επικρατήσει όλη την υπόλοιπη ημέρα, με πολλές ευκαιρίες για ανασύνταξη δυνάμεων , αρκετό κέφι και αισιοδοξία.

Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί, Λέοντες, και Κριοί, αισθάνονται τυχεροί και ευνοημένοι με τους Ζυγούς και του Κριούς να ευγνωμονούν γι αυτήν την εύνοια.

Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες επιλέγουν την παρασκηνιακή οδό, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί προκαλούν διάφορα ερεθίσματα, κινητοποιώντας τα αισθήματα.

Στις 7/10 στις 3:47 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, ένα περιβάλλον οικείο και αγαπητό γι αυτήν, που όμως οι πλανητικές θέσεις, εκτοξεύουν εχθρικά πυρά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved