5 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

5 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

13 έως 14 Ζυγού

Σύμβολο: «Μια αλεπού και μια αρχαία θεατρική μάσκα»

Ερμηνεία: Είναι μια μοίρα θεατρική και ο άνθρωπος δρα και κινείται σαν να βρίσκεται επί σκηνής, ακόμη και στις πιο απλές στιγμές της καθημερινότητας του. Του αρέσει να υποδύεται ρόλους στη ζωή του, ξεγελώντας τον εαυτό του και τους άλλους. Αν είναι γυναίκα, είναι συνήθως φιλάρεσκη και επιτηδευμένη αλλά και οι άντρες αυτής της μοίρας είναι φανταχτεροί, ποζάτοι, συχνά επιπόλαιοι και πολυλογάδες. Το μεγάλο του ατού είναι η ρητορική και βέβαια η ηθοποιία.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πονηριά: η θηλυκότητα της θέλησης, η ειρωνεία της δύναμης.» Π. Σ. Ταράνωφ

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι ευθύνες σας σε άλλους τομείς της ζωής θα είναι τόσες που ίσως δεν αφήσουν χώρο για τα προσωπικά σας. Αρκετοί πάντως θα έχετε την αφορμή για να ξεκαθαρίσετε δικαιώματα και υποχρεώσεις, παίρνοντας τις ανάλογες αποφάσεις για τις σχέσεις σας. Καλό είναι πάντως να αποφύγετε να «ξανοιχτείτε» με κάτι νέο, αφού το πιθανότερο είναι να συναντήσετε εμπόδια και δεσμεύσεις που δεν επιτρέπουν την απρόσκοπτη εξέλιξη του.

Οικονομικά

Πρώτα οι υποχρεώσεις! Αυτό τουλάχιστον είναι το μήνυμα των ουρανών, που σκοπεύουν να ανταμείψουν κάθε προνοητική κίνηση σας αλλά και να δικαιώσουν πρότερες προσπάθειες σας. Αντίθετα, οι συνθήκες δεν είναι γόνιμες για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια, χωρίς μάλιστα να ξεμπερδέψετε με παρελθούσες υποχρεώσεις που σίγουρα θα βρεθούν μπροστά σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να υπολογίζετε στην τύχη ή σε συνεργασίες αλλά σε ίδιες προσπάθειες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved