Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/10

«Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται», έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και δεν υπάρχει ίσως πιο παραστατική επιβεβαίωση της ρήσης, από αυτά που συμβαίνουν στο πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ.

Με εκάστη αφορμή αυξάνονται και πληθύνονται οι μετανοούντες που εγκαταλείπουν ή ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το «υπό βύθιση σκάφος». Και βέβαια δεν φταίει κανείς, αν σκεφτεί πως όσο κάθονταν στην καρεκλίτσα τους ήταν όλα καλώς καμωμένα. Υπουργοί και μάλιστα πρωτοκλασάτοι στις κυβερνήσεις του «yes ser» στους Τροϊκανούς δεν ήταν ο κ Ραγκούσης και ο κ Λοβέρδος; Κι αν δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;

Δε, ο πρωθυπουργός του «ευχαριστώ τους Αμερικανούς» και παιδί των Γερμανών κατηγόρησε κι αυτός τους εμπνευστές του Μνημονίου και επέρριψε αποκλειστικά τις ευθύνες στις κυβερνήσεις Παπανδρέου, προσπαθώντας να βγάλει την ουρά του απέξω. Μόνο που ξέρουμε τι έκανε χτες, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και τώρα προσπαθεί να μας πείσει ότι ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του, με τίτλο «εγώ δοξάζομαι και εσείς πεινάτε».

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Zeus/Admetos= Ποσειδώνας/Βόρειος Δεσμός= Μηδενική Κριού/Vulcanus= Ήλιος/Ποσειδώνας:

Για να αρχίσει να επαναστατεί ενάντια σε μια μισητή δύναμη. Ενάντια σε έναν αντίπαλο. Για να αρχίσει εκ νέου σε ένα περιορισμένο πεδίο. Ευρισκόμενος σε ένα δωμάτιο ευάερο και ευήλιο. Συναισθηματικά μπες-βγες που δεν οδηγούν πουθενά. Ζώντας και λειτουργώντας υπό πίεση. Η ισχύς των όπλων. Ανικανότητα. Ευαίσθητος στις αφροδίσιες ασθένειες. Αδυναμία δράσης. Το να υποστεί κανείς βλάβη μέσω των ενεργειών ή των αποφάσεων.

Όταν τα πρόσωπα που θα έπρεπε να σε προστατεύουν και να σου δίνουν την δυνατότητα να αναπτυχθείς μέσα στην κοινωνία σου στερούν το δικαίωμα της αξιοπρέπειας, τότε σε κακοποιούν και μάλιστα χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία, νόμους, τροπολογίες, μέτρα, ξένες δυνάμεις. Παράλληλα, σε μαθαίνουν να συνηθίζεις και να χρησιμοποιείς τη βία που σου δείχνουν. Για να σπάσει η αλυσίδα χρειάζεται κάποιος να κάνει την αρχή και αυτή την επιλογή έχετε σήμερα. Με όπλο την παιδεία και την εφευρετικότητα μπορείτε να εμπνευστείτε ένα «δούρειο ίππο» για οποιαδήποτε κατάσταση και να νικήσετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Προσέξτε τις σκέψεις σας γιατί γίνονται λέξεις, προσέξτε τις λέξεις σας γιατί γίνονται πράξεις, προσέξτε τις πράξεις σας γιατί γίνονται συνήθειες, προσέξτε τις συνήθειές σας γιατί γίνονται ο χαρακτήρας σας, προσέξτε τον χαρακτήρα σας γιατί γίνεται το πεπρωμένο σας» Ίντιρα Γκάντι

Το τραγούδι της ημέρας: Καζαντζίδης, Βαρδής, Κατσιμιχαίοι-Στην Ελλάς του 2000

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved