Lunar Dance: Η... ενημέρωση στην υπηρεσία της ομορφιάς

Ήλιος στο Ζυγό, Σελήνη στους Διδύμους

Lunar Dance: Η... ενημέρωση στην υπηρεσία της ομορφιάς

Η ομορφιά είναι τρόπος. Ο τρόπος που επιλέγουμε να ντυθούμε, ο τρόπος που επιλέγουμε να βάψουμε τα νύχια μας, να κάνουμε το μακιγιάζ μας και να δηλώσουμε αυτό που είμαστε ή αυτό που θα θέλαμε να είμαστε. Αυτό που δηλώνω ότι είμαι μέσα από διάφορα πράγματα, η ιστορία που φτιάχνω για τον εαυτό μου και ο τρόπος που το προβάλλω μεσ' απ' αυτόν που περιποιούμαι τον εαυτό μου.

Πριν από μερικά χρόνια, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, πίστευα ότι θα με βόλευε να βάφω τα νύχια μου με μια απλή βάση κάθε μέρα, στο ίδιο στυλ, κάτι που θα με βγάζει από την καθημερινή διαδικασία να τα συνδυάσω με το ντύσιμο μου και να αφιερώσω χρόνο γι'αυτό. Τελικά το ξεπέρασα σύντομα γιατί βαριέμαι εύκολα και δε μου αρέσει να καλουπώνομαι, κρυμμένη σε βαρετά μοτίβα.

Συμπέρασμα; Κατάλαβα ότι το πιο σημαντικό ήταν η συνειδητοποίηση της εφευρετικότητάς και της ευχαρίστησης που έπαιρνα συνδυάζοντας διαφορετικά μοτίβα και χρώματα στα νύχια μου, ακολουθώντας πάντα την αστρολογική ατζέντα των πλανητών και ιδιαίτερα της Σελήνης.

Θα μου πείτε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ίσως να υπάρχει και έλλειψη διάθεσης για έξτρα περιποιήσεις.

Σας καταλαβαίνω. Είμαι μια από εσάς. Και να σας πω ένα μυστικό; Δεν χρειάζονται χρήματα ή τέχνη. Είναι απλό και σας δίνω όλη τη διαδικασία να δοκιμάσετε και εσείς.

Άλλωστε ο Ήλιος στον Ζυγό παλεύει μέσα μας να βγάλει εκείνη τη δημιουργική πλευρά μας και την ανάγκη για όμορφες απολαύσεις στην καθημερινή μας ζωή. Η Σελήνη στους Διδύμους και η Αφροδίτη στην Παρθένο μας ωθεί σε μια ανάγκη έκφρασης του εαυτού μας. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι κυβερνήτης τους και πάνω απ' όλα επιζητά την επικοινωνία ενώ αγαπά τις λέξεις και τα μηνύματα.

Τα χέρια μας είναι ένα μέσο έκφρασης και επικοινωνίας. Πολλές φορές περνάμε υποσυνείδητα μηνύματα στους άλλους από τον τρόπο που τους αγγίζουμε. Επίσης, τα χέρια αντιστοιχούν σαν μέρος του σώματος μας στους Διδύμους. Κι αυτή τη φορά θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα μας κάνοντας μια πρωτότυπη επιλογή στο μανικιούρ μας. Αφήστε τα λοιπόν να «μιλήσουν» μέσα από Newspaper nails!!!

167899892328091013_fnsq7Q7o_c

Και για να μην ψάχνεστε σας έχω και την διαδικασία:

1. Σε καθαρά, άβαφα νύχια απλώστε ένα λεπτό στρώμα βάσης – όποια βάση χρησιμοποιείτε συνήθως. Στη συνέχεια απλώστε ένα βερνίκι σε όποιο χρώμα προτιμάτε, αποφεύγοντας τις πολύ σκούρες αποχρώσεις και τις ιριδίζουσες υφές.

2. Ώσπου να στεγνώσουν τα νύχια, πάρτε την εφημερίδα και κόψτε 10 κομματάκια, διαστάσεων περίπου 3εκ. επί 5εκ.

3. Περιμένετε ώσπου τα νύχια σας να έχουν στεγνώσει εντελώς. Πάρτε ένα μπολ και γεμίστε το με καθαρό οινόπνευμα. Βουτήξτε ένα δάχτυλο στο οινόπνευμα και στη συνέχεια βουτήξτε ένα από τα κομματάκια της εφημερίδας, βγάλτε και τινάξτε το καλά. Τοποθετήστε την εφημερίδα στο νύχι και τυλίξτε με ένα χαρτομάντηλο που θα είναι και αυτό βουτηγμένο στο οινόπνευμα. Πιέζετε ελαφρά με το χαρτομάντηλο για 10 δευτερόλεπτα και μετά αφαιρέστε σιγά σιγά την εφημερίδα. Τα γράμματα θα έχουν αποτυπωθεί στο νύχι. Επανάλαβε την διαδικασία για κάθε νύχι.

4. Περιμένετε τουλάχιστον 5 λεπτά για να στεγνώσουν καλά τα νύχια και περάστε ένα λεπτό στρώμα top coat. Το διάφανο αυτό βερνίκι θα προστατεύσει και θα αναδείξει το πρωτότυπο μανικιούρ σας.

Συμβουλή: προσέξτε τι θα γράφει η εφημερίδα ...φαντάζομαι δεν θα θέλετε καμιά ανακοίνωση από διαφήμιση γραφείου κηδειών :P

Until tomorrow...ΡΕΝΑ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved