Lunar Dance: Έξυπνες λεπτομέρειες πριν από το πρώτο ραντεβού…

Ήλιος στο Ζυγό - Σελήνη σε κενό πορείας

Lunar Dance: Έξυπνες λεπτομέρειες πριν από το πρώτο ραντεβού…

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στις 14:47, στους Διδύμους

H Αφροδίτη έχει περάσει στην Παρθένο από χθες.

Βρισκόμαστε σε ένα μήνα Ζυγού, που αν μη τι άλλο, μας οδηγεί να επιζητούμε συντροφικότητα και αρμονία στις σχέσεις μας. Η Σελήνη στους Διδύμους, σε ένα ακόμη αέρινο ζώδιο, ενισχύει την διαχυτικότητα και την ανάγκη να επικοινωνήσουμε, να γνωρίσουμε, να κάνουμε παρέα με άλλους, να μας φέρει πιο κοντά και γιατί όχι να φλερτάρουμε. Αισθανόμαστε μάλιστα, περισσότερο ομιλητικοί.

185984659582442068_mE1kuioR_c

Έτσι, αν τόσο καιρό διστάζατε να κάνετε το πρώτο βήμα για εκείνο το πολυπόθητο ραντεβού με το συνάδελφο που σας φέρνει τον καφέ το πρωί ή την φίλη της ξαδέρφης σας, είναι μια πολύ καλή διέλευση για το πρώτο βήμα. Δεν θέλω όμως λάθη. Και φαντάζομαι το ίδιο κι εσείς.

Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη που έχει περάσει από χθες στην Παρθένο, μας βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και μας προειδοποιεί να μην πάμε «ξυπόλητοι στα αγκάθια». Η επιρρέπειά της στο να παρατηρεί τα πιο μικρά λάθη και να τα κριτικάρει θα μας βοηθήσει, πριν από το ραντεβού, να είμαστε διαβασμένοι... Γι' αυτό χρειαζόμαστε λεπτομέρειες, λογική και λίγη αστρολογική γνώση να μας βοηθήσει.

kentriki_2

Το πρώτο ραντεβού είναι ένα επίτευγμα από μόνο του γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε περάσει μέσα από μια διαδικασία φλερτ που ίσως μας έδωσε χρόνο να γνωρίσουμε, έστω και μια μικρή γεύση, ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι, προχωρώντας σε ένα ραντεβού, το άλλο άτομο ήδη έχει περάσει από την διαδικασία έγκρισης για να αποφασίσουμε, αν αξίζει το χρόνο μας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο εστιάζει περισσότερο στην ποιότητα των ανθρώπων μέσα από το λογικό πρίσμα, ενώ η Σελήνη στους Διδύμους μας δίνει τον αέρα να ανταλλάξουμε και να πάρουμε χρήσιμες πληροφορίες πιο εύκολα για το έτερο ήμισυ.

Πιστεύω, ότι είμαστε όλοι συγκροτημένα άτομα (τουλάχιστον θέλω να ελπίζω) αλλά υπάρχουν πολύ λίγα που μπορούμε να δείξουμε από τους εαυτούς μας σε μία αρχική συνάντηση. Στην πραγματικότητα, όλοι μας θέλουμε να μοιραστούμε τόσα πολλά με μιας και να κλέψουμε τις εντυπώσεις. Με απλά λόγια; Θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό!

Πέρα από την προσεγμένη εμφάνιση και τους ευγενικούς τρόπους, που είναι must, ας δούμε μέσα από το πρίσμα της Αστρολογίας πως μπορούμε να επιτύχουμε.

e42ebf3a4ffc11e1abb01231381b65e3_6

Καταρχάς, έχετε αναρωτηθεί σε ένα ραντεβού ποιο κομμάτι μας «συστήνεται πρώτο»; Η απάντηση είναι ο ωροσκόπος. Αποτελεί το "πρόσωπο" που παρουσιάζουμε στον κόσμο, καθώς και τη φυσική μας εμφάνιση. Όταν συναντάμε λοιπόν κάποιον, οι ιδιότητες του Ωροσκόπου είναι συχνά πιο σημαντικές απ ό, τι το ζώδιο του Ήλιου μας. (Αυτό εξηγεί γιατί αρχικά δε γινόμαστε συχνά αντιληπτοί ως προς τον αληθινό εαυτό μας.)

Σε ένα ραντεβού που θέλουμε να εμφανίσουμε την καλύτερη δυνατή "εικόνα" μας, μπορεί να υπάρξει δυσκολία μερικές φόρες ως προς την άνετη συμπεριφορά μας γιατί ο ωροσκόπος μας μπορεί να δέχεται «πλήγματα» -που σημαίνει ότι ένας άλλος πλανήτης κάνει μια δύσκολη όψη με την μοίρα του Ωροσκόπου μας- και να έχουμε μια εσωτερική σύγκρουση, που να μας παρεμποδίζει να αισθανόμαστε σιγουριά και άνεση με τον εαυτό μας δημόσια. Αν, από την άλλη πλευρά, έχουμε έναν πλανήτη που δημιουργεί μια υποστηρικτική όψη με τον ωροσκόπο μας, τότε έχουμε μια ωραία ώθηση και «πλασαριζόμαστε» πιο εύκολα.

Παρότι ο Ήλιος και η Σελήνη είναι το κλειδί για την κατανόησή μας, σημαντικό είναι επίσης να γνωρίζουμε σε ποιόν οίκο βρίσκεται ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου μας.

Παρακάτω είναι ένας οδηγός για να καθορίσετε τον κυβερνήτη του χάρτη σας:

Κριός -> Άρης

Ταύρος-> Αφροδίτη

Δίδυμοι-> Ερμής

Καρκίνος -> Σελήνη

Λέων -> Ήλιος

Παρθένος -> Ερμής

Ζυγός -> Αφροδίτη

Σκορπιός -> Πλούτωνας

Τοξότης -> Δίας

Αιγόκερως-> Κρόνος

Υδροχόος -> Ουρανός

Ιχθείς-> Ποσειδώνας

kentriki

Ο οίκος που πέφτει ο κυβερνήτης του χάρτη μας υποδηλώνει τι χρειαζόμαστε για να νιώθουμε πλήρεις.

Αν π.χ. έχετε Ζυγό Ωροσκόπο και η Αφροδίτη σας είναι στον Αιγόκερω στον τέταρτο οίκο σας, τότε το σπίτι και η οικογένεια θα είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς. Ακόμα κι αν δεν είστε Καρκίνος, μπορείτε να καταλήξετε να μιλάτε για τους γονείς σας σε ένα πρώτο ραντεβού!

Αν δεν «επικοινωνήσετε» τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο στον οποίο ο κυβερνήτης του χάρτη σας είναι τοποθετημένος, πιθανόν δεν θα νιώσετε ικανοποιημένοι. Και όταν ξεκινάμε ένα ραντεβού, καλό είναι να οριοθετήσουμε το πεδίο ως προς τι ζητάμε από το άτομο γιατί προφανώς ψάχνουμε για κάποιον που θα ταιριάζει σε αυτό, είτε πρόκειται για σύζυγο, είτε για μια περιπέτεια.

Έτσι, είναι λογικό ότι στο πρώτο ραντεβού θα μιλήσουμε για αυτόν τον τομέα της ζωής μας κι αν ποτέ δεν το είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα, δοκιμάστε! Ίσως σας γλιτώσει από έναν μπελά, αφού θα γνωρίζετε εξ' αρχής, αν μπορεί αυτό να σας οδηγήσει κάπου ή στο πουθενά.

telos

Καλή επιτυχία!!

Υ.Γ Θα επανέλθω με το που βρίσκεται ο κυβερνήτης του χάρτη, σε ποιόν οίκο και τι ακριβώς θέλουμε σε ένα μελλοντικό άρθρο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved