3 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

3 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

11 έως 12 Ζυγού

Σύμβολο: «Το άγαλμα της Αφροδίτης»

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα ευνοεί ιδιαίτερα τις γυναίκες, καθώς τις προικίζει με ομορφιά, κομψότητα και τυπική ευγένεια. Μπορεί να δώσει βέβαια κι έναν επιπόλαιο χαρακτήρα, αρκετή ματαιοδοξία, τάση στην αργόσχολη ζωή και φιλάρεσκη διάθεση. Αν υπάρχουν άλλα αστρολογικά στοιχεία που να αντισταθμίζουν αυτά τα γνωρίσματα, οι άντρες μπορεί να χαρακτηρίζονται από μια έντονα αρρενωπή φύση, παραγωγικό μυαλό και πολλή πρακτικότητα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας.» Stendhal

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι άλλοι έχουν την ανάγκη σας. Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική «υπενθύμιση» των πλανητών για τη νέα σας χρονιά, η οποία μπορεί να αναδείξει τις πιο ανθρωπιστικές πλευρές του χαρακτήρα σας. Φυσικά το να ασχολείται κανείς με τα προβλήματα των άλλων δεν είναι πάντα ευχάριστο, είτε σε πρακτικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, φαίνεται πως τα πιο σημαντικά θα συμβούν «εν κρυπτώ», με το παρασκήνιο να... οργιάζει!

Οικονομικά

Πολλοί θα ζητήσουν την συνδρομή σας αλλά λίγοι θα είναι εκείνοι που την αξίζουν πραγματικά. Έτσι δεν αποκλείεται να πέσετε θύματα κάποιων «επιτήδειων» που ξέρουν να «πατάνε» πάνω στο συναίσθημα σας. Γενικότερα, η χρονιά δεν προσφέρεται για αγορές και επενδύσεις κεφαλαίων, αντίθετα θα κληθείτε είτε να πωλήσετε, είτε να... χαρίσετε! Τα καλά νέα είναι πως μπορεί κι εσείς να βρεθείτε στην θέση του ευεργετηθέντος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved