Lunar Dance: Διακοσμούμε το σπίτι μας, καλωσορίζοντας το φθινόπωρο

Ήλιος στο Ζυγό, Σελήνη στον Ταύρο-Fall time!

Lunar Dance: Διακοσμούμε το σπίτι μας, καλωσορίζοντας το φθινόπωρο

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στον Tαύρο

Φθινόπωρο επίσημα λοιπόν, καθώς οι πρώτες βροχές έφεραν στα ρουθούνια μας την μυρωδιά του φρέσκο- βρεγμένου χώματος. Κίτρινα φύλλα παντού και καιρός για πουλόβερ το βραδάκι μας βάζουν στο κλίμα. Ο Ήλιος στο Ζυγό με αυτήν τη διάθεση για ομορφιά και ισορροπία να διαπερνά τον αέρα, μας σπρώχνει να διακοσμήσουμε και να αναζωογονήσουμε τον χώρο μας, μέσα στον οποίο νιώθουμε θαλπωρή και ζεστασιά. Καιρός λοιπόν σε αυτή την πολυάσχολη εποχή του χρόνου να προετοιμάσουμε το σπίτι μας με σύμμαχο την Σελήνη στον Ταύρο και την Αφροδίτη στην Παρθένο, για να διεκπεραιώσουμε σημαντικές αισθητικές παρεμβάσεις στον χώρο μας (όπως π.χ. να διακοσμήσουμε ένα δωμάτιο).

Ας δούμε λοιπόν σε τι είναι σημαντικό, για κάθε ζώδιο, να επικεντρωθεί, για να υποδεχτεί στο σπίτι του το φθινόπωρο.

Κριός

lunar_newdiak_krios

Ο Κριός είναι ζώδιο του στοιχείου της φωτιάς και θα μπορούσε να δώσει έμφαση στον καθαρισμό των εστιών θέρμανσης, όπως τζάκια ή σόμπες. Αν λοιπόν έχετε καμινάδες, καθαρίστε τις πριν ανάψει η πρώτη φωτιά του φθινόπωρου. Να θυμάστε ότι η συσσώρευση υπολειμμάτων και τα μπλοκαρίσματα σε καμινάδες είναι μια κοινή αιτία πυρκαγιών στο σπίτι.

Ταύρος

tayros

Καθαρό και πρακτικό ζώδιο της γης, ο Ταύρος θα προτιμήσει να μεριμνήσει για τα καυσόξυλα του. Μετακινήστε λοιπόν τα καυσόξυλα σε στεγασμένο χώρο. Να βεβαιωθείτε όμως πρώτα να ελέγξετε για τα ζωύφια πριν φέρετε ξύλα από εξωτερικό χώρο μέσα στο σπίτι σας. Θυμηθείτε να μην τα αποθηκεύσετε μαζί με τα ζωύφια, ειδικά τους τερμίτες, σε εσωτερικούς χώρους ή ακριβώς έξω από το σπίτι σας.

Δίδυμοι

didumoi

Σαν ένα επικοινωνιακό ζώδιο που χρησιμοποιεί πολύ τα χέρια του και το ταλέντο του να καταπιάνεται με πολλά πράγματα θα μπορούσατε, αν φυσικά τα χέρια σας πιάνουν σε χειροτεχνίες, ράψιμο ή οτιδήποτε άλλο, να ξεκινήσετε την διαλογή και τον καθαρισμό από τα άχρηστα υλικά, ενώ θα μπορούσατε να φρεσκάρετε και τις προμήθειες σας. Το φθινόπωρο και ο χειμώνας σας γνέφουν με κρύα απογεύματα που είναι ιδανικά για να κάνετε κάτι με τα δύο χέρια σας – be ready!

Καρκίνος

lunar_newdiak_karkinos

Ο Καρκίνος, ένα ζώδιο συνυφασμένο με τη θρέψη και την τροφή, θα μπορούσε να ταξινομήσει το ντουλάπι με τα τρόφιμα. Δημιουργήστε μια τακτοποιημένη και τακτική αποθήκη τροφίμων με υγιεινές επιλογές. Πετάξτε τα ληγμένα τρόφιμα και αν σας αρέσει, πάρτε βάζα και ένα πακέτο ετικέτες για να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα οργάνωσης για τα χύμα προϊόντα ή τις δικές σας σπιτικές συνταγές.

Λέων

lewn

Σαν ζώδιο που θέλει να κάνει εντύπωση, είναι σημαντικό γι' αυτόν το σπίτι του να αντανακλά την υπεροχή του. Επίσης, επειδή δίνει σημασία στην πρώτη εντύπωση θα ήταν καλό να φροντίσει να οργανώσει την είσοδο. Το φθινόπωρο μαζί με τα πρώτα κρύα φέρνει μαζί του κι ένα σωρό μπουφάν, μπότες και ομπρέλες. Αυτό σημαίνει καλάθια και κάδους για αξεσουάρ, άγκιστρα για τσάντες και μπουφάν και ράφια για παπούτσια και μπότες. Προσθέστε επίσης ένα μέρος για να κρεμάτε τα κλειδιά και το ταχυδρομείο, όπως επίσης και μια ομπρελοθήκη.

Παρθένος

par8enos

Ο Παρθένος σαν ζώδιο που ασχολείται με την υγεία θα ήταν σημαντικό να κάνει focus στο απόθεμα των φαρμάκων, ειδικά για την γρίπη και το συνάχι. Κάντε λοιπόν μια λίστα για αγορά με τα πάντα, από τα αγαπημένα σας προληπτικά φάρμακα μέχρι χρήσιμα καθημερινά ή αναγκαία φάρμακα της οικογένειάς σας, για να είστε έτοιμοι για τα πρώτα φθινοπωρινά κρυολογήματα.

Ζυγός

zugos

Καθαυτό ζώδιο της συντροφικότητας και της κοινωνικότητας, αγαπά να έχει ανθρώπους γύρω του, γι' αυτό το σπίτι του έχει συνήθως πολλούς φιλοξενούμενους και επισκέπτες. Οπότε καλό θα είναι να ανανεώσετε τον ξενώνα των φιλοξενούμενων. Για πολλούς στις μέρες μας, το να έχεις στο σπίτι σου ξεχωριστό δωμάτιο για επισκέπτες θεωρείται μεγάλη πολυτέλεια. Ωστόσο, για πολλές ελληνικές οικογένειες που φημίζονται για τη φιλοξενία τους, σχεδόν κάθε σπίτι διαθέτει έστω και έναν μικρό χώρο που χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία συγγενών και φίλων.

Σκορπιός

skorpios

Ο Σκορπιός και τι άλλο να σκεφτεί παρά μόνο ότι ο μοναδικός και φυσικός τρόπος για να ζεσταθεί το χειμώνα είναι κάνοντας το αγαπημένο του άθλημα, το σεξ! Πέρα απ' αυτό όμως υπάρχει και ένας διαφορετικός τρόπος... Να αλλάξει την κρεβατοκάμαρα του και να δημιουργήσει μια χουχουλιάρικη διάθεση, φέρνοντας ζεστά παπλώματα και κουβέρτες από την αποθήκη. Έτσι, θα είναι εύκαιρα για την πρώτη κρύα νύχτα. Ελέγξτε λοιπόν, τώρα, αν κάτι πρέπει να πλυθεί και έτσι θα έχετε το χρόνο να το πλύνετε πριν το χρειαστείτε πραγματικά.

Τοξότης

lunar_newdiak_toksoti

Οι περιπέτειες ενός Τοξότη δεν σταματούν ποτέ, αλλά μετά από ένα έντονο καλοκαίρι, καιρός είναι να καθαρίσετε την βεράντα σας. Μετά λοιπόν, από μια σεζόν με πόδια γεμάτα άμμο η βεράντα σας αξίζει ένα καλό καθάρισμα. Σκουπίστε την άμμο της παραλίας, καθαρίστε τα μπροστινά παράθυρα και τις πόρτες, ελέγξτε τα φώτα της βεράντας και προσθέσετε μερικά extras, όπως φαναράκια που οδηγούν στα μονοπάτια της αυλή σας και θα φωτίζουν στο σκοτάδι του χειμώνα.

Αιγόκερως

aigokerws

Ζώδιο, που αν μη τι άλλο, είναι σημαντικό για αυτό η εργασία του. Γι' αυτό θα πρέπει να δώσει έμφαση στο να ελευθερώσει το γραφείο του από περιττά και άχρηστα αντικείμενα. Αν κάνετε οποιαδήποτε εργασία από το σπίτι (ή αν έχετε κάποιον μαθητή στο σπίτι), τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να αντιμετωπίσετε αυτούς τους σωρούς από χαρτιά και να αρχίσετε αυτήν την πολυάσχολη σεζόν με ένα καθαρό χώρο εργασίας.

Να έχετε συρτάρια, ντουλάπια και ράφια σε ελάχιστη απόσταση, ώστε να μπορείτε εύκολα να βάλετε τα πράγματα σας, για να μην φορτώσετε πάλι το γραφείο.

Υδροχόος

udroxoos

Ο κυβερνήτης του ζωδίου, ο Ουρανός, θα μπορούσε να βοηθήσει τον Υδροχόο να στρέψει την προσοχή του στον ηλεκτρισμό του σπιτιού του. Έτσι λοιπόν, ελέγξτε τον φωτισμό σε όλο το σπίτι σας. Κι επειδή οι βουτιές κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού τελειώνουν, μπορεί να ποθείτε λίγο επιπλέον φως στα δωμάτια σας. Μερικές μικρές επιτραπέζιες λάμπες ή ακόμα και μια σειρά από μικρά φωτά οροφής που λαμπυρίζουν μπορεί να κάνει τη διαφορά, δημιουργώντας μια ζεστή, φωτεινή ατμόσφαιρα.

Ιχθύες

ix8eis

Ζώδιο του νερού, οι Ιχθύες, θα ήταν καλό να καθαρίσουν το μπάνιο και να περιποιηθούν τον εαυτό τους με κάτι νέο. Επειδή δεν μπορείτε να κατευθυνθείτε προς την παραλία τόσο συχνά αυτές τις μέρες, ο χρόνος είναι ο πιο σωστός για ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Καθαρίστε την τουαλέτα σας και ιδιαίτερα την μπανιέρα σας και πάρτε κάτι που θα σας κάνει να απολαύσετε επιπλέον το μπάνιο σας, είτε αυτό είναι ένα αιθέριο έλαιο που αγαπάτε, είτε μια όμορφη βούρτσα, είτε μια πολυτελής μαλακή πετσέτα. Και μετά το τέλος αυτής της κουραστικής μέρας απολαύστε τη σκληρή δουλειά σας! Η Σελήνη στον Ταύρο, σας προτρέπει να καθίσετε αναπαυτικά και να φροντίσετε για μια στιγμή ανάπαυσης. Ετοιμάστε ένα φλιτζάνι τσάι, ανοίξτε ένα νέο μυθιστόρημα ή οτιδήποτε τελοσπάντων βάζει το κερασάκι στην τούρτα για την δική σας ευχαρίστηση!

Ραντεβού αύριο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved