Lunar Dance: Η πρακτική πλευρά του αισθησιασμού

Ήλιος στο Ζυγό - Σελήνη στον Ταύρο

Lunar Dance: Η πρακτική πλευρά του αισθησιασμού

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στον Tαύρο (Είσοδος στο ζώδιο 2/10/2012, 02:26)

Ξυπνήσατε το πρωί και αναρωτιέστε τι να φορέσετε για αυτή τη σημαντική συνάντηση στη δουλειά ή δεν έχετε ιδέα τι να βάλετε σε αυτό το πρώτο σας ραντεβού; Σας έχω την απάντηση. Η διέλευση της Σελήνης σε συνάρτηση με την Αφροδίτη μπορούν να μας παρέχουν σημαντικές πληροφορίες που συνδυάζουν τη μόδα και την αστρολογία σε μια διασκεδαστική, δημιουργική, γεμάτη έμπνευση γκαρνταρόμπα.

Θα παρακολουθούμε μαζί τις πλανητικές διελεύσεις και θα διαλέγουμε ρούχα για την εργασία, το πότο, το γυμναστήριο αλλά και για όλες τις υπόλοιπες εμφανίσεις μας.

Σκεφτείτε το σαν ένα προσωπικό αστρολογικό σύμβουλο, ένας πολύ καλό οδηγό για να ενδυναμώσει και να κάνει κάθε διέλευση να λάμψει σε κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας.

Πάμε λοιπόν να δούμε τον συνδυασμό της ημέρας που θα μας βοηθήσει σε αυτήν την επιλογή μας.

Ο Ήλιος είναι στον ραφινάτο Ζυγό ενώ η Σελήνη έχει περάσει στον αισθησιακό Ταύρο. Δυο ζώδια που κυβερνώνται από την Αφροδίτη κι αν μη τι άλλο η εμφάνιση σε με τέτοια μέρα πρέπει να περιλαμβάνει ένα στυλ αρμονικό, άνετο, κομψό που δίνει μια αισθησιακή ευχαρίστηση.

eb82b5c3

Θα μπορούσατε λοιπόν να προτιμήσετε ένα ελαφρύ και αεράτο ύφασμα όπως ένα κρεπ ή μετάξι. Το φόρεμα της φωτογραφίας με τον στρατιωτικό αέρα, περά απ' ότι είναι ένα από τα must της σεζόν, είναι και η ιδανικότερη επιλογή γιατί το απαλό πράσινο είναι ένα από τα κύρια χρώματα στην παλέτα της Αφροδίτης.

Δεν είναι το χρώμα του Ζυγού, αλλά η έντονη παρουσία των ζωδίων της Αφροδίτης στην ημέρα (Ταύρος-Ζυγός) μπορεί να επιτρέψει άνετα σε κάποιον να το χρησιμοποιήσει.

16f66289

Το στυλ ολοκληρώνεται με τσάντα σε ζεστό, ανοικτό camel. Κλασσική αξία αλλά πάνω απ' όλα με καλή αίσθηση του γούστου.

Ακόμη και αν προσθέσουμε μερικά κομμάτια όπως, τα γυαλιά και την ζώνη από animal print, στοιχεία που υιοθετούμε από την συμβολή της Αφροδίτη στον Λέοντα, δεν είναι παραφωνία. Το ντύσιμο παραμένει ανεπιτήδευτα κομψό και εντυπωσιακό.

b08d2c41

Τα μαλακά, ίσια παπούτσια από ζεστό πορτοκαλί χρώμα (του Λέοντα), το απογειώνουν σε μια πολύ πρακτική αλλά αισθησιακή συνάμα εμφάνιση που μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί στην εργασία μέχρι αργά το βράδυ για ποτό!

Dress to impress!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved