Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/10

Με το μνημόνιο – μνημόσυνο που υπέγραψαν, χωρίς να διαβάσουν κάποιοι Έλληνες βουλευτές, πάμε πλέον για σύνταξη στα... σαράντα και εφάπαξ ταξίδι σε τόπο χλοερό άνευ ευχέρειας-διευκόλυνσης να αγοράζουμε μπιρ παρά βίλες για το εγγονάκι μας (όπως ο κύριος Μειμαράκης στην Αράχοβα) με 35.000 ευρώ. Εκτός κι αν η βίλα είναι της... Μπιμπιμπό, αφού με αυτά τα λεφτά δεν αγοράζεις ούτε αποθήκη στην Νίκαια.

Επιπλέον, όπως είναι σύνηθες σε υποθέσεις διαφθοράς, κάποιοι καθ' όλα ένοχοι θα λένε «όλα στο φως, να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο». Μπορεί βέβαια το φως να μην είναι αρκετό και το μαχαίρι αρκετά μακρύ, όμως η κυβέρνηση θα αρχίσει να μετρά μέρες, με το «παρανάλωμα του πυρός» να ξεκινά από τις 12 Οκτωβρίου.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Πλούτωνας/Βόρειος Δεσμός= Κρόνος/Cupido= Ουρανός/Admetos= Άρης/Kronos= Σελήνη/Δίας= Βόρειος Δεσμός/Kronos= Πλούτωνας/Admetos:

Φτιάχνοντας και δημιουργώντας αρμονικές σχέσεις στο περιβάλλον. Αγοροπωλησία

τροφίμων και συναφών ειδών. Διάθεση για απομόνωση. Χωρισμός από την οικογένεια. Διαζύγιο του πατέρα. Ημέρες της φυσικής απειλής. Ξαφνικές φυσικές βίαιες αναταραχές και εκρήξεις κατά τις οποίες διακυβεύεται η ζωή. Σεισμός. Το άτομο που καταστρέφει, χωρίζει, γυρίζει κάτι ανάποδα ή που οργώνει το έδαφος. Το άτομο που ενεργεί ανεξάρτητα. Ανώτερος Αξιωματικός. Αστυνόμος. Ανταλλαγή δαχτυλιδιών. Αρραβώνας. Ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία. Κλήση για δικαστήριο. Το να εμπλακεί κανείς σε δικαστικό αγώνα ενάντια της πολιτείας ή του Κράτους. Βαθιά αλλαγή στο σώμα και στον τρόπο λειτουργίας του. Το άτομο που δοκιμάζει έναν βαθύ μετασχηματισμό σε σχέση με τους εξωτερικούς όρους της ύπαρξής του. Μεταβολή των συνθηκών διαβίωσης-ωραρίου και ξεκούρασης.

Παγιδευμένοι μέσα σε ένα ναρκοπέδιο ανασφάλειας, βίας, οργής και αναταραχής, η καλά κρυμμένη πίσω από τα ευγενικά αισθήματα άγρια ανθρώπινη φύση κάνει την εμφάνιση της σε κάθε καθημερινή συναλλαγή, στάση και συμπεριφορά. Η έλλειψη των βασικών αγαθών και η αδυναμία κάλυψης πρωταρχικών αναγκών καλλιεργεί τις ακραίες μορφές βίας σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση είναι μόνο η μια πλευρά μιας μεγαλύτερης κρίσης. Η έξοδος κινδύνου βρίσκεται στην αλληλεγγύη. Ξεφεύγοντας από τα στενά όρια του ατομικού συμφέροντος και εργαζόμενοι για το κοινωνικό καλό σε μια κοινωνία που πλέον φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει χρήματα αλλά αυτός που δεν έχει να προσφέρει τίποτα μέσα στην κοινωνία που ζει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ου..ου... μύλος γίνεται στον οργανισμό. Ο κλέψας, του κλέψαντος, τω κλέψαντι, ω παλιοκλέψαντες και παλιοκλεφταρέοι.» Ντίνος Ηλιόπουλος από την ταινία «Φωνάζει ο Κλέφτης»

Το τραγούδι της ημέρας: Χρήστος Δάντης – Απόψε όλα θα στα πω

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved