Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 4/10

Σελήνη στον Ταύρο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 4/10

Μετά από ένα διήμερο που η σωματική, νοητική και συναισθηματική δραστηριότητα, μας εξουθένωσαν άλλους λίγο άλλους περισσότερο, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 2/10 στις 2:28 το πρωί, για μια παραχωρητική ανάπαυλα.

Από τη θέση αυτή η Σελήνη ισχυροποιεί τα συναισθήματα και τις επιθυμίες, ενώ παράλληλα μας αναγκάζει να στοχαστούμε πάνω στην περίφημη φράση του Αριστοτέλη «Πίσω από κάθε πόνο σου, στέκει ένα λάθος σου».

Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 4:00 το πρωί, μας οδηγεί ως το μεσημέρι στην τάση να κάνουμε τις δουλειές μας χαλαρά, σκεφτόμενοι πώς θα μπορούσαμε να νιώθουμε κάτω από άλλες συνθήκες. Η σκέψη πετάει μακριά, όχι όμως τόσο ώστε να απομακρυνθεί και από τις πάγιες καθημερινές συνήθειες.

Η απόπειρα για μια μαγειρική συνταγή με φαντασία, μια αισθητική παρέμβαση, καθώς και η επιθυμία για ανταλλαγή συντροφικών στιγμών, γίνονται ακόμα εντονότερες από τις 16:22 το απόγευμα, κάτω από την επιρροή του τριγώνου με τον Πλούτωνα.

Η επίμονη καλοκαιρινή προτροπή μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου, κάνει τα συναισθήματα να ζεσταίνονται ακόμα περισσότερο, ενώ το βράδυ αποτελεί ιδανικό διάστημα για να απολαύσουμε μια βόλτα δίπλα στη φωτισμένη από την Πανσέληνο θάλασσα.

Αν η θάλασσα είναι μακριά, μπορούμε να δημιουργήσουμε κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι με φίλους και αγαπημένους.

Στις 3/10 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, βυθίζοντάς μας σε μια απολαυστική χαλάρωση και δίνοντάς μας το χρόνο να σκεφτούμε πάνω σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα που μας απασχολούν. Η αντοχή και η καλή διάθεση βοηθούν στο να ηρεμήσουμε και να διασφαλίσουμε τα κεκτημένα μας.

Στις 4/10 στις 10:43 το πρωί η αντίθεση με τον Άρη αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο σθένος, διεκπεραιώνοντας πολλές εκκρεμότητες και αντιμετωπίζοντας την έντονη ενέργεια της όψης με έντεχνο τρόπο.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Καρκίνοι, θα αισθανθούν πως αντιστέκονται περίφημα σε προφάσεις που άφηναν εκτεθειμένες τις αδυναμίες τους.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αφήνουν την υπερβολική τους ενεργητικότητα να λειτουργήσει με κάθε κόστος, ενώ Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί και Ζυγοί ωριμάζουν τα θέλω τους και σε μια γλυκιά απεξάρτηση.

Στις 14:47 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους, κοινωνώντας πολλά σε πολλούς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved