1η Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

1η Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

9 έως 10 Ζυγού

Σύμβολο: Ένα Μαραμπού. (Το μαραμπού είναι ένα είδος πελαργού, γνωστό στην ανατολή που καθαρίζει τους δρόμους καταπίνοντας σκουπίδια. Το όνομα του πουλιού είναι αραβικό, σημαίνει φιλόσοφος, οφείλεται στο σοβαρό, σχεδόν σκεπτικό του ύφος και το αντίστοιχο του στα Ινδικά είναι «γιόγκι»).

Ερμηνεία: Αν ο άνθρωπος έχει αντοχή, μπορεί να είναι πολύτιμος στο κοινωνικό του περιβάλλον σαν εργάτης και πνευματικός οδηγός. Μπορεί να είναι βαθύς στοχαστής και να έχει σοβαρό και μελαγχολικό ύφος και επιβλητικούς τρόπους. Ντύνεται μάλλον ατημέλητα και έχει μια προτίμηση στο μαύρο χρώμα. Αν είναι κάπως κομψός, θα είναι περισσότερο στο στιλ του, παρά στα ρούχα του. Όλα αυτά είναι, λίγο πολύ, πιθανά - ανάλογα με το ωροσκόπιο σα σύνολο, που θα δείξει επίσης αν πρόκειται για έναν μεγάλο ανθρωπιστή τόσο απορροφημένο στην μελέτη των κακών που μαστίζουν την κοινωνία ώστε να παραμελεί την εξωτερική του εμφάνιση ή για ένα δημόσιο πρόσωπο που, παρ' όλες τις τίμιες προθέσεις του, αναμιγνύεται σε βρώμικα πολιτικά «κόλπα».

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ένας άνθρωπος δεν είναι πάντα αδρανής όταν είναι απορροφημένος στις σκέψεις του. Υπάρχει ορατός μόχθος και υπάρχει και αόρατος μόχθος.» Βίκτωρ Ουγκώ

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ανήκετε κι εσείς σε εκείνους που πρόκειται να βιώσουν έντονες στιγμές -ευχάριστες ή δυσάρεστες- δίνοντας περισσότερο χώρο και χρόνο σε πρόσωπα που σας έλκουν... σφόδρα! Η χρονιά σας αναμένεται να είναι πολύ ερωτική, με τα νέα πρόσωπα και τις καταστάσεις να ανατρέπουν ισορροπίες ετών.

Οικονομικά

Παίρνοντας αποφάσεις εν θερμώ, εκπορευόμενες από το θυμικό σας, είναι λογικό να κινδυνεύετε να περιπέσετε σε λάθη ή να κατασπαταλήσετε το αποθεματικό σας. Γιατί ναι μεν «λεφτά υπάρχουν» για σας αλλά η τύχη τους βρίσκεται στα χέρια σας. Στον επαγγελματικό τομέα πάντως, αν εξαιρέσουμε ζήλειες και έριδες, τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα και αρκετοί θα μπορέσετε να ανανεώσετε τα εφόδια σας, αποκτώντας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved