Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/10

Καλό μήνα! Πέρασαν δύο ημέρες χωρίς σχόλια αλλά ομολογώ πως βρίσκομαι σε πολιτικό – κοινωνικό σοκ μετά... ψυχολογικής καταπιέσεως! Βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε «Ψωμί, παιδεία, ελευθερία» και νόμιζα πως ήταν αριστερός που είχε πάει στη Χρυσή Αυγή με υποσχετική όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο. Όπως με πληροφόρησαν βέβαια, στην πολιτική δεν γίνονται αυτά με μοναδικές εξαιρέσεις τον Άδωνη, το Βορίδη και τον Ανδρουλάκη. Το δεύτερο σοκ που περνάω είναι που ο Μεϊμαράκης, από Πρόεδρος της Βουλής μεταλλάχτηκε σε επικείμενο μονομάχο που θα κατέβει στην αρένα, μάλλον στο Αθηνών Αρένα που έχει και κλιματισμό. Άντε να τον δούμε στην σκηνή να λέει my name is Maximus...Vagellius Meimarakious!

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Πλούτωνας/Zeus= Ουρανός/Ωροσκόπος= Ουρανός/Ποσειδώνας= Zeus/Kronos= Ωροσκόπος/Πλούτωνας:

Υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη. Στρατιωτικό καθήκον. Κανόνες του σπιτιού.

Προγραμματισμός της οικοκυρικής. Βιασύνη και απρόσμενες πράξεις. Ξαφνικός τραυματισμός από τρίτους. Για να πιέσει έντονα για την προσοχή. Άμιλλα. Αυταρχική δράση που επιβάλλει σιωπηρά. Πυρκαγιά. Άριστοι σκοπευτές. Πολεμικές μηχανές. Θωρακισμένα σκάφη, δεξαμενές. Αλλάζοντας πλάνα.

Ο μήνας ξεκινά με υποχρεώσεις που απορρέουν από κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις ή έχουν το χαρακτήρα ηθικής επιταγής. Θα είστε παρορμητικοί και ως εκ τούτου από τη μια θα διακατέχεστε από ενθουσιασμό για νέα πράγματα και από την άλλη ίσως κάποιες απροσεξίες σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν εν τάχει. Ό, τι δεν σας αρέσει, μην το ανέχεστε... αλλάξτε το!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν βλέπεις ένα φίδι έτοιμο να σου επιτεθεί, δεν περιμένεις να σε δαγκώσει πριν το τσακίσεις.» Θεόδωρος Ρούζβελτ

Το τραγούδι της ημέρας: Hans Zimmer –The Battle

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved