Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/9

Τα do και don't της εβδομάδας

Καλή εβδομάδα σε όλους. Η Δευτέρα είναι μια ιδανική μέρα να διευθετήσετε εργασίες που χρειάζονται προσωπική επαφή με τρίτους. Η Τρίτη είναι καλή για μαγειρική και για να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους. Η Τετάρτη είναι δύσκολη μέρα γιατί κάποια σχέδια ίσως στραβώσουν ενώ την Πέμπτη μην επιδιώξετε απλώς να περάσετε καλά, διασκεδάστε και φλερτάρετε. Η Παρασκευή ευνοεί τα αισθηματικά ζητήματα και τις εκδηλώσεις αγάπης αλλά είναι δύσκολη για οικονομικά θέματα αφού διαφαίνεται πως θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Ηλιος/Admetos= Σελήνη/Βόρειος Δεσμός= Kronos/Admetos= Δίας/Cupido= Σελήνη/Admetos:

Δραστηριότητα σε ένα περιορισμένο πλαίσιο ή σε ένα ειδικό θέμα. Όργωμα του χώματος.

Γεωργική εργασία. Αναγκασμένος για να εργαστεί σε κλειστούς χώρους. Εργασία σε φυλακές-σωφρονιστικά ιδρύματα και γενικά σε χώρους όπου υπάρχει εγκλεισμός και δυστυχία. Εργασία σκλάβων. Ένωση μιας γυναίκας με έναν άνδρα.

Η μέρα ευνοεί να επικεντρωθείτε σε κάτι συγκεκριμένο και να στοχαστείτε πάνω στις εμπειρίες, στις καταστάσεις και τα γεγονότα της ζωής σας. Κλείστε την πόρτα στην πολυάσχολη ζωή σας, βάλτε στο αθόρυβο το τηλέφωνό σας και αφιερώστε χρόνο για να βρείτε ένα ήρεμο και χαλαρωτικό μέρος μέσα σας. Βιώστε την εσωτερική αποδοχή, αγάπη και γαλήνη και θα αισθανθείτε πιο ικανοί να κάνετε πράγματα που θα καρποφορήσουν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν μπορώ και δεν θέλω να κόψω και να ράψω τη συνείδησή μου για να ταιριάζει στη φετινή μόδα». Lilian Hellman

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Β

Το τραγούδι της ημέρας: Pitbull – International love

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved