30 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

30 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

8 έως 9 Ζυγού

Σύμβολο: «Ένας γέρος πολεμιστής, με στολή μάχης, υψώνει το σπαθί του σε ένδειξη νίκης»

Ερμηνεία: Ευγενικά ανδρικά χαρίσματα. Ο άνθρωπος λατρεύει την ελευθερία και είναι έτοιμος να δώσει και τη ζωή του για τα ιδανικά του. Συνδυάζει το θάρρος με την ειλικρίνεια, ένα ζωντανό και έξυπνο πνεύμα με οξύτατη κρίση. Αυτά όμως τα χαρίσματα κρύβουν και σοβαρές παγίδες. Η αγάπη για την ελευθερία μπορεί να γίνει δυστροπία ή ριψοκίνδυνη επιθετικότητα, η ειλικρίνεια, λίβελος, το κριτικό πνεύμα, κακοπροαίρετη κριτική των άλλων και η αγάπη για τη δικαιοσύνη, στρεψοδικία. Θα πρέπει να μάθει να συνδυάζει την ειλικρίνεια με την καλοσύνη, την τόλμη με τη φρόνηση και τη μεγαλοψυχία.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν υπάρχει μεγαλείο εκεί που δεν υπάρχει απλότητα, καλοσύνη και αλήθεια.» Λέων Τολστόι

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όσο οι ουρανοί είναι ταραγμένοι, έτσι θα είναι και η καρδιά σας! Ο έρωτας σας κτυπά την πόρτα, δίνοντας σας την αφορμή να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες διστάζατε. Ανατρεπτική η χρονιά, με το φινάλε της να σας αφήνει μια αίσθηση πληρότητας, ακόμη κι αν οι εξελίξεις δεν ήταν τελικά αυτές που θα θέλατε.

Οικονομικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι κομβική και μάλλον περιπετειώδης αλλά εσείς έχετε ένα ακαταμάχητο όπλο, την ικανότητα σας δηλαδή να ανταποκρίνεστε με επιτυχία σε οποιαδήποτε εργασιακή πρόκληση. Έτσι, ακόμη κι αν χάσετε τη θέση σας, θα βρείτε μια καλύτερη. Στον καθαρά οικονομικό τομέα πάντως, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να κλείσετε ένα κεφάλαιο της ζωής σας, αναπροσαρμόζοντας τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας στα νέα δεδομένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved