Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/9

Το Σάββατο έφτασε και το καθιερωμένο κουίζ είναι εδώ. Ο Θείος Φώτης ο αριστερός, (το σπίτι του είναι όπως ανεβαίνετε αριστερά), πονά και δακρύζει για τα πάθη των Ελλήνων συναγωνιζόμενος στο θεατρινισμό τον Κίμωνα Κουλούρη. Ποια εξίσωση δείχνει την ιδιότητα του θεατρινισμού;

Α. Σελήνη= Δίας/Ουρανός

Β. Σελήνη= Δίας/Ποσειδώνας

Γ. Βόρειος Δεσμός= Ερμής/Ποσειδώνας

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Kronos/Admetos= Δίας/Cupido= Ωροσκόπος/Πλούτωνας= Ήλιος/Zeus= Ουρανός/Zeus= Πλούτωνας/Zeus= Άρης/Βόρειος Δεσμός= Ωροσκόπος/Kronos:

Ικανοποίηση από μια απομονωμένη ζωή ή θέση. Ευτυχία και αγάπη στον έγγαμο βίο. Αρμονία στην επιχείρηση. Σχέδια για καλλωπισμό. Αλλαγή μιας ερωτικά υφιστάμενης κατάστασης. Επιτυχία που είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης. Έγκυος σε κορίτσι . Σε αρμονία με τις φυσικές δυνάμεις. Συζυγικά καθήκοντα. Το ευχάριστο καθήκον. Κοινή δραστηριότητα. Ένα άτομο αξιαγάπητο που σε «κερδίζει». Το δεξί χέρι του αφεντικού. Ένα άτομο εμπιστοσύνης.

Περιποιήσεις ομορφιάς σε νύχια, φρύδια, μαλλιά, ντύσιμο για μια όμορφη και ελκυστική εμφάνιση είναι τα προαπαιτούμενα της ερωτικής προσέγγισης και του φλερτ. Πέρα όμως από την εξωτερική ομορφιά έχετε αυτοπεποίθηση, τόλμη και άνεση στην επικοινωνία και σίγουρα θα φτάσετε πιο γρήγορα στην κατάκτηση του στόχου σας. «Παιχνίδι» με τα μάτια, κομπλιμέντα, χαμόγελα, νάζια και ευχάριστες συζητήσεις με υπονοούμενα θα δώσουν και θα πάρουν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο έρωτας μοιάζει με το μεθύσι. Κάνει τους ανθρώπους θερμούς, εύθυμους και διαχυτικούς.» Πλούταρχος

Το τραγούδι της ημέρας: Coldplay– Viva La Vida

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved