Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές» πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη.

Από 29 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου

Το τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα είναι η πρώτη «είδηση» της εβδομάδος κι επειδή η επιρροή του ξεκίνησε από την περασμένη Πέμπτη και απλώνεται ως την Κυριακή, συνεχίζουμε από... εκεί που είχαμε μείνει στην προηγούμενη «εκπομπή SOS»!

Ο Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ουρανό και στο «καπάκι» ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Έχουμε δηλαδή ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ των τετραγώνων ανάμεσα στους δύο πλανήτες και από αυτήν την άποψη οι ημέρες προσφέρονται περισσότερο για ξεκαθαρίσματα, στροφές 180 μοιρών και απαλλαγή από δεσμεύσεις, παρά για το κτίσιμο μιας νέας κατάστασης.

Main stream: Αλλαγή, αναθεώρηση. Αποτίναξη ενός ζυγού. Έρευνα, αποκάλυψη. Εξάρθρωση κυκλώματος. Οφέλη από ζημιές άλλων. Τεχνικές εργασίες σε βάθος.

Γκρέμισμα ερειπίων. Αρχαία ευρήματα, επιστημονικές ανακαλύψεις. Νέος προϊστάμενος.

SOS: Ένα ξαφνικό γεγονός που σοκάρει, μια καταστροφή. Ακραία συμπεριφορά, ψυχολογική κρίση. Εξέγερση του πλήθους, δράση περιθωριακών στοιχείων. Ο νόμος της ζούγκλας. Πίσω στην αρχή, μηδενισμός. Μια μεγάλη οικογενειακή αναστάτωση, σοβαρές ζημιές στο σπίτι. Απώλεια σοδειάς ή κληρονομιάς. Ακραία καιρικά φαινόμενα. Θύελλα, τυφώνας, κίνδυνος στη θάλασσα, σεισμός.

Η δεύτερη «είδηση» είναι βέβαια η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, για την οποία όμως μπορείτε να διαβάσετε πολλά στα -τουλάχιστον τρία- ειδικά άρθρα, που έχουν αναρτηθεί στο astrology.gr.

Την προσοχή μας αξίζει επίσης και το υπό διαμόρφωση τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα, το οποίο κλείνει μεν με ακρίβεια στις 8/10 αλλά ενδέχεται να μας δείξει τις διαθέσεις του από αυτήν την εβδομάδα, με την Πέμπτη να είναι το ...φαβορί!

Main stream: Ανάληψη μιας σταυροφορίας, φιλανθρωπική δράση. Χορός, ρυθμός, καλλιτεχνική δημιουργία. Ψάρεμα. Εξόντωση παρασίτων, ψεκασμός. Υδραυλικές εργασίες. Σωτήρια μεσολάβηση άγνωστων δυνάμεων.

SOS: Μια τρύπα στο νερό, αστοχία, λάθος συναγερμός. Προβλήματα με τα υδραυλικά και το υγρό στοιχείο γενικότερα. Μπουρίνι, θαλάσσιο ατύχημα, ναυάγιο. Κακόβουλες παρασκηνιακές ενέργειες, πόλεμος κατασκόπων. Διαμάχη για θρησκευτικά θέματα, ιεροσυλία. Τοξική προσβολή, δηλητηρίαση. Επικίνδυνη μέθη, αλλεργικό σοκ.

Την Κυριακή, ο Ερμής σχηματίζει μια αντίθεση με την Έριδα.

Η φύση των δύο πλανητών είναι εξαιρετικά συμβατή και η σύμπραξη τους αναμένεται να προωθήσει τεχνικά ζητήματα κι εφαρμογές, ιδιαίτερα σε σχέση με λεπτομέρειες και λεπτεπίλεπτες κατασκευές. Ανάλογα δυνατά «παίζει» η όψη και σε οτιδήποτε αφορά τα pc ή τις διαδικτυακές εφαρμογές.

Την Τετάρτη, η Αφροδίτη στο μεταίχμιο Λέοντα-Παρθένου σχηματίζει σχεδόν ταυτόχρονα μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ένα εξάγωνο με τον Κρόνο. Σε αυτό το σχήμα, ο ρεαλιστής Κρόνος έχει «το πάνω χέρι», με αποτέλεσμα την σχετική αποδυνάμωση της Ποσειδώνειας επιρροής, δηλαδή του ρομαντισμού και των τάσεων φυγής που μπορούν να «επιβιώσουν» μόνον στα... κρυφά!

Main stream: Μια «αφανής» σχέση, κρυφή ευτυχία. Διακοπή μιας ανθυγιεινής συνήθειας. Πρόγραμμα διατροφής. Αποκάλυψη μιας απάτης. Διακόσμηση, υλοποίηση ενός καλλιτεχνικού project. Μια φιλανθρωπική πράξη.

SOS: Μια παράνομη σχέση. Διάψευση. Απογοήτευση. Το τέλος ενός ονείρου. Κατάθλιψη, μελαγχολία. Αλλεργία, παρασιτισμός. Μια μόλυνση που τείνει να γίνει χρόνια.

Την Παρασκευή ο Ερμής κλείνει την σύνοδο του με τον Κρόνο, ενώ ακολούθως μπαίνοντας στον Σκορπιό σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα..

Main stream: Ταξινόμηση, οργάνωση, καταγραφή. Αίσθηση καθήκοντος, υπευθυνότητα. Ανάληψη ενός χρονοβόρου έργου, λεπτομερής εξέταση. Προνοητικότητα που δικαιώνεται. Επάρκεια σε νόμιμα έγγραφα, επιτυχημένες εξετάσεις ύστερα από προσπάθεια. «Κατά συνθήκη ψεύδη». Συνδυασμός διαίσθησης και εμπειρίας. Ένα όνειρο-κλειδί. Διαφυγή από «μπλόκο».

SOS: Καθυστέρηση, εμπλοκή. Έλλειψη των αναγκαίων εγγράφων. Ποινή, τιμωρία, απόρριψη. Τεχνικό πρόβλημα, δυστοκία στις μετακινήσεις. Κουραστικές ή αφόρητα πληκτικές επαφές. Μελαγχολία, απαισιοδοξία. Κρυφές ενέργειες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved