Star stylist από Παρασκευή 28/9 ως Κυριακή 30/9 - Μαλλιά σαν μετάξι

Συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star stylist από Παρασκευή 28/9 ως Κυριακή 30/9 - Μαλλιά σαν μετάξι

Το τρίμερο είναι ταραχώδες και οι όψεις για την ομορφιά δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Η Πανσέληνος με όλη της την ενέργεια αυτή την φορά δεν βοηθάει όσο θα θέλαμε. Οπότε καλύτερα να προσέχουμε για να έχουμε.

Η Παρασκευή είναι μια ημέρα που θα πρέπει να αποφύγετε το κούρεμα. Επειδή η ομορφιά δεν έχει πολλές διεξόδους για να εκφραστεί, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να κάνετε άλλα πράγματα, ώστε να νιώσετε καλά.

Το Σάββατο είναι καλύτερη ημέρα που επιτρέπει την ενασχόληση με την ομορφιά αλλά χωρίς να κάνετε κάτι υπερβολικό. Καλό λοιπόν θα ήταν να δώσετε σημασία στον τρόπο τον οποίο θα χτενίσετε τα μαλλιά σας. Δώστε τους όγκο στην κορυφή και όσες επιθυμείτε ένα χαμηλό αλλά ρομαντικό κότσο, η Σελήνη θα είναι στο πλευρό σας. Με όποιο τρόπο και να τα χτενίσετε, απλά φροντίστε να έχουν λάμψη βάζοντας λίγο μετάξι στις άκρες. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις μεγάλες μεταμορφώσεις, επειδή τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα επιθυμητά.

Την Κυριακή που πραγματοποιείται η Πανσέληνος καλό θα ήταν να αποφύγετε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομορφιά σας. Αυτό όμως που μπορείτε, είναι να φροντίσετε το ντύσιμό σας να έχει έναν τύπο στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Επειδή όμως ο έρωτας καλά κρατεί (με όποιον τρόπο και αν συμβαίνει αυτό) καλό θα είναι να δώσετε σημασία και σε ό, τι φοράτε... μέσα από τα ρούχα. Τα χρώματα που θα δώσουν τις καλύτερες κριτικές είναι το κόκκινο, το μπλε, το μαύρο και λευκό. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και όπως λέει και ένα ρητό «αν δεν μπορείς κάτι να το αποφύγεις, απόλαυσε το!» ...Ήρθε η ώρα για δράση!

Μια πρακτική συμβουλή: Όσες προτιμάτε τα απλά και λεπτά αρώματα που μπορούν να σας συνοδεύουν για πολλές ώρες με διακριτικότητα, δεν έχετε παρά να παρασκευάσετε αρωματικό νερό. Είναι κάτι πολύ εύκολο που μπορείτε να το φτιάξετε μόνη σας στο σπίτι και να το χρησιμοποιείτε μετά από το μπάνιο σας όπως κάνετε με την κολόνια σας. Ο τρόπος παρασκευής είναι απλός. Βάζετε 100ml αποσταγμένο νερό ή ανθόνερο και περίπου 50 σταγόνες (μπορεί να χρειαστούν και παραπάνω) από τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια. Φροντίστε μόνο τα αιθέρια έλαια που θα προτιμήσετε να μπορούν να συνδυάζονται. Υπάρχουν έλαια που έχουν αντισηπτικές ιδιότητες και μπορούν να προλαμβάνουν τις δυσάρεστες μυρωδιές ενώ παράλληλα αρωματίζουν το δέρμα. Το αρωματικό νερό κρατάει για αρκετό χρονικό διάστημα αλλά καλύτερα είναι να το καταναλώνετε σύντομα.

Οι πρωταγωνίστριες του τριημέρου: Οι Κριαρίνες που θα αναποδογυρίσουν τον κόσμο, οι Ζυγίνες που θα αλλάξουν τα πάντα ξαφνικά και οι Αιγοκερίνες που δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις ανατροπές των ημερών!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved