Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/9

Ο αμερικάνος πρόεδρος Ρόναλντ Ρήγκαν είχε πει ότι «η πολιτική δεν είναι κακό επάγγελμα. Αν πετύχεις, έχεις πολλά οφέλη, ενώ αν αποτύχεις, μπορείς πάντα να γράψεις ένα βιβλίο». Αυτή την άποψη φαίνεται να υιοθετεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος που έγραψε το «Μαζί τα φάγαμε» (για να το επιβεβαιώσει φρόντισε να διορίσει τον επιμελητή του βιβλίου σε μετακλητή θέση δημόσιου υπαλλήλου, σύμφωνα με ΦΕΚ της 17ης Σεπτεμβρίου) αλλά και ο Βύρων Πολύδωρας ο οποίος μετά το σκάνδαλο για το διορισμό της θυγατέρας του και την πικρία του που δεν επανεκλέχθηκε πρόεδρος της Βουλής έρχεται να απαντήσει με ένα βιβλίο με τίτλο «Κατά Κηνσόρων».

Όμως στις δύσκολες στιγμές οι μεγάλοι άντρες δεν απαντούν με μεγάλα λόγια αλλά με μεγάλα έργα. Τέσσερις μέρες το ίδιο φαγητό έτρωγε ο Ιωάννης Καποδίστριας για να καταφέρει την ανόρθωση του ελληνικού κράτους, όταν στις μέρες μας κάποιοι «γυμνάζονται» στις θεωρίες, με το αζημίωτο φυσικά. Δεν αφήνετε τα βιβλία, λέω εγώ, μπας και κάνετε καμιά δουλειά γι' αυτόν τον τόπο...

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Άρης= Σελήνη/Cupido=Cupido/Apollon= Ήλιος/Βόρειος Δεσμός= Αφροδίτη/Άρης:

Δράση και εργασία. Η ευχάριστη κατάληξη μιας υπόθεσης. Αρραβώνας. Παιδιά. Εγκυμοσύνη. Μια γυναίκα που δέχεται πρόθυμα την πρόταση γάμου. Ευτυχής νύφη ή σύζυγος. Ευτυχείς ώρες ελεύθερου χρόνου. Γυναίκες ευτυχείς μέσα στην σχέση τους. Η τύχη και η ευτυχία της ειρήνης. Για να ενωθεί με πολλούς σε μια τυχερή κοινότητα ή μια ένωση. Τύχη μέσω της τέχνης, της επιστήμης ή του εμπορίου. Η επαφή με το ευρύτερο κοινό. Η προσωπική αλλά και η σωματική επαφή. Το να βρεθείς ως αυτόπτης μάρτυρας σε ένα σημαντικό γεγονός. Φιλία, δεσμοί αίματος. Κινούμενος με αφοσίωση πίστη και αγάπη προς ένα σκοπό.

Εργασιακά ζητήματα επανέρχονται στο επίκεντρο, καθώς φαίνεται πως, παρά την γενικότερη δυστοκία, κάτι καλό «ψήνεται». Ωστόσο, η εντατικοποίηση της εργασίας σε συνδυασμό με την αδυναμία της να εξασφαλίζει πλέον τα αναγκαία, βάζει στο «πλάνο» της καθημερινότητας τον ελεύθερο χρόνο, που μπορεί και πρέπει να προάγει τη χαρά, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργικότητα σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην.» Μέγας Αλέξανδρος

Το τραγούδι της ημέρας: Χάρις Αλεξίου - Η δουλειά κάνει τους άνδρες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved