28 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

28 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

6 έως 7 Ζυγού

Σύμβολο: «Η Μαρία Μαγδαληνή στα πόδια του Χριστού, στο σπίτι του Φαρισαίου Σίμωνα που είναι σκανδαλισμένος από το θέαμα»

Ερμηνεία: Δε χρειάζεται να πούμε πως η «λέξη – κλειδί» γι' αυτή τη μοίρα είναι η αγάπη. Το σύμβολο όμως, δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι ο άνδρας αυτής της μοίρας θα γίνει υπεράνθρωπος ή ότι η γυναίκα, μια μετανοημένη αμαρτωλή. Αντίθετα, μιλάει για μια επιρροή που ενεργεί στον τομέα της αγάπης. Η δύναμη που δίνει η μοίρα μπορεί να ανεβάσει τον άνθρωπο ως την αγιοσύνη και την αποστολικότητα ή αντίθετα να ξεσηκώσει τέτοιο σκάνδαλο που να χάσει και την ψυχή του ακόμη ή να ονειδίζει, απολαμβάνοντας, τις απολαύσεις της σάρκας και, αργότερα, να μετανοήσει και να εξαγνιστεί γνωρίζοντας την πραγματική αγάπη. Όλα αυτά είναι, λίγο πολύ, ανεξάρτητα από το φύλο του ανθρώπου αλλά σχετίζονται με το ωροσκόπιο σα σύνολο. Πάντως, δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπάρχει κάτι προφητικό ή μεσσιανικό, συνδεδεμένο μ' αυτή τη μοίρα. Κι αυτό μπορεί, κάποτε, να βγει στο φως με τον πιο περίεργο τρόπο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η αγάπη είναι η ανταμοιβή της αγάπης.» John Dryden

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Σύμφωνα με τους πλανήτες, η προσωπική σας ζωή έχει φθάσει στο σημείο μηδέν, από όπου καλείστε να κτίσετε ένα διαφορετικό μέλλον. Αυτό για τους ήδη δεσμευμένους μπορεί να σημαίνει έναν χωρισμό που ανοίγει τους ορίζοντες τους, ενώ για τους αδέσμευτους έναν μεγάλο έρωτα ή έναν γάμο που αλλάζει τον τρόπο ζωής τους. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε είναι σκόπιμο να προσανατολιστείτε έγκαιρα στο ενδεχόμενο των αλλαγών, χωρίς αρνήσεις και... πείσματα!

Οικονομικά

Με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να «κάνουν παιχνίδι» στη ζωή σας, αναμένονται αλλαγές, ανατροπές και μηδενισμοί, που ναι μεν θα έχουν το κόστος τους, από την άλλη πλευρά όμως ανοίγουν τον δρόμο για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Σε αυτήν την προοπτική οφείλετε να επικεντρωθείτε κι εσείς, αφού κάθε εμμονή στο παρελθόν θα αποβεί επιζήμια. Σε αρκετές περιπτώσεις πάντως θα χρειαστεί να «σκαλίσετε» τα δεδομένα για να ανακαλύψετε άγνωστες προθέσεις και υπόγειες διαδρομές που συνδέονται άμεσα με τις υποθέσεις σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved