Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/9

Σελήνη στους Ιχθύες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/9

Μετά από ένα τονωτικό διήμερο που έδωσε πολλές κατευθύνσεις και υπέδειξε άλλους τόσους τρόπους επίλυσης διάφορων θεμάτων που μας απασχολούσαν, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 27/9 στις 8:24 το πρωί.

Η εσωτερική ηρεμία που αισθανόμαστε από το ξεκίνημα της ημέρας, βοηθάει στο να αφουγκραστούμε καλύτερα τις καταστάσεις, προχωρώντας σε ενέργειες που πηγάζουν από μια παρατημένη ευαισθησία, που εγκαταλείφθηκε από απελπισία.

Στις 10:02 το πρωί η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ως το απόγευμα, είναι χρήσιμη μόνο για να εμπνευστούμε, να οραματιστούμε και να ιεραρχήσουμε τις αξίες μας.

Δεν είναι καθόλου επιβοηθητική για διανοητικές διεργασίες οι οποίες θα μας καταστήσουν ρομαντικούς και ανεπαρκείς στους άλλους.

Η έκφρασή μας είναι περισσότερο λυρική και ποιητική, παρά καυστική και απότομη, για αυτό θα πρέπει να περιοριστούμε σε καλλιτεχνικές και εσωτεριστικές δραστηριότητες.

Στις 21:11 το βράδυ η κορύφωση του εξαγώνου με τον Πλούτωνα δίνει ζεστασιά στα συναισθήματά μας που εκφράζονται πηγαία, σκύβοντας στα προβλήματα με κατανόηση και με μια δυναμική, που αναδεικνύει την αγάπη όχι τον ανταγωνισμό.

Στις 28/9 στις 14:30 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Δία αποτελεί τη μοναδική όψη μιας ημέρας που η τάση να υπερβάλλουμε την χαρακτηρίζει ολοκληρωτικά.

Η συναισθηματική έκφραση μας κατακλύζει, ενώ η ανάγκη για επαφή γίνεται έντονη.

Είμαστε έτοιμοι να συγχωρήσουμε και να αποδεχτούμε, καταλαβαίνοντας την ουσία της αφοσίωσης σε αυτό που δεν μπορούμε να μείνουμε μακριά του.

Στις 29/9 στις 5:35 το πρωί το τρίγωνο με τον Άρη ανοίγει την ημέρα παίρνοντας πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να συγκινήσουν και να μεταδώσουν τα συναισθήματά μας στους άλλους. Ως το μεσημέρι πολλοί θα έχουμε κινητοποιηθεί για να διαφυλάξουμε όσα δεν αντέχουμε να χάσουμε.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Αιγόκεροι είναι αυτοί που θα εκφραστούν περισσότερο, εξωτερικεύοντας προθέσεις, θέσεις και αισθήματα.

Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι διχάζονται και προβληματίζονται αρκετά, ενώ Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί αντιλαμβάνονται πως πρέπει να ρίξουν τους τόνους προκειμένου να αφήσουν χώρο και χρόνο στους άλλους.

Στις 16:14 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό, σηματοδοτώντας μια εκρηκτική Πανσέληνο, που θα δημιουργήσει μεγάλες ρήξεις σε πολλούς από εμάς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved