27 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

27 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

5 έως 6 Ζυγού

Σύμβολο: «Ένας γερο-σκαφτιάς απασχολημένος με το σκάψιμο»

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα προδιαθέτει για μια σκληρή, υπομονετική, συνεχή εργασία. Ίσως να πρόκειται για κάποιον εργάτη ή τον άνθρωπο που θα περάσει μια πολύ κουραστική ζωή, περιμένοντας μια δίκαιη αλλά αργοπορημένη ανταμοιβή των κόπων του. Συνήθως απεχθάνεται το μοντέρνο και του αρέσουν οι παραδόσεις, τα έθιμα και οι αντίκες, ενώ αρνείται να πετάξει πράγματα για συναισθηματικούς λόγους.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Για κάθε πειθαρχημένη προσπάθεια υπάρχει πολλαπλή ανταμοιβή.» Jim Rohn

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ενδιαφέρουσα αλλά δύσκολη χρονιά, όπου θα πρέπει να αποφασίσετε «με ποιούς θα πάτε και ποιούς θα αφήσετε». Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, μια κρίση στην σχέση σας θα αποδείξει το πόσο γερά ή σαθρά θεμέλια έχει. Αν πάλι στοχεύσετε σε κάτι νέο, το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείτε από προβλήματα και καταστάσεις που δεν είχατε υπόψη σας εξ αρχής. Ευνοούνται πάντως οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Οικονομικά

Κι εδώ καλείστε να ισορροπήσετε σε τεντωμένο σκοινί, συνδυάζοντας την αποφασιστικότητα με την σοφία που έχετε αποκομίσει από τις μέχρι τώρα εμπειρίες σας. Αναμένεται πολύ δουλειά κι ένα μεγάλο project που σας προκαλεί να αποδείξετε τις ικανότητες σας. Η χρονιά σας θα είναι πιο δύσκολη αν είστε νέοι σε ηλικία, αντίθετα μπορεί να επωφεληθείτε ή να δικαιωθείτε από τις εξελίξεις αν έχετε χρόνια στο «κουρμπέτι».

Σε κάθε περίπτωση, στην πορεία σας θα συναντήσετε υψηλά εμπόδια, ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πρόσωπα που οι μέθοδοι τους δεν είναι και οι πλέον... διαφανείς!

Αρκετοί θα εξαναγκαστείτε σε μια συνεργασία, όπου καλό είναι να διασφαλίσετε τους όρους μιας ενδεχόμενης εξόδου σας. Στον καθαρά οικονομικό τομέα, αποφύγετε να ρισκάρετε και φροντίστε να καλύψετε πρότερες υποχρεώσεις σας, γιατί αλλιώς θα τις βρείτε μπροστά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved