Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/9

Απεργίες και διαδηλώσεις από τη μια πλευρά και μυθιστορηματικού τύπου ρεπορτάζ από την άλλη, συγκροτούν τους δύο πόλους μιας καθ' όλα Νεοελληνικής πραγματικότητας του 21ου αιώνα, όπου κυριαρχεί η Ποσειδώνια θολούρα, δηλαδή ο αποπροσανατολισμός. Καιρό είχαμε να μυρίσουμε χημικά είναι η αλήθεια και κατά τη γνώμη μου έχουμε να κάνουμε με μια συνήθη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το πραγματικό πρόβλημα που δεν είναι άλλο από τα νέα «σωτήρια» μέτρα. Βέβαια, η επιστράτευση των κουκουλοφόρων, τέτοιες ημέρες με «φορτωμένους» τους ουρανούς δεν είναι δα και η καλύτερη ιδέα, αφού πολύ εύκολα τα πράγματα μπορεί να «ξεφύγουν». Όσο για την επίσης αποπροσανατολιστική μυθιστορία, μένω μόνον στην «διαρροή» της στιχομυθίας ανάμεσα στον κ Στουρνάρα και τον κ Τόμσεν. Ταλεντάρα ο αρθρογράφος, μου θύμισε το περίφημο «με ένα Άρλεκιν ξεχνιέμαι»! Μένει να δούμε τις πραγματικές διαστάσεις του «σκανδάλου» με πρωταγωνιστή τον κ Μεϊμαράκη, αφού είναι γεγονός πως στην υπόθεση υπάρχει πολύ παρασκήνιο.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Μεσουράνημα= Ουρανός/Hades=Zeus/Poseidon= Πλούτωνας/Hades= Ωροσκόπος/Hades= Μεσουράνημα/Vulcanus= Σελήνη/Zeus:

Το άτομο που εκτίθεται ξαφνικά σε επιρροές που είναι επιβλαβείς στην υγεία. Για να χαθεί από έναν ασυνήθιστο θάνατο. Δολοφονία κατά την διάρκεια της ημέρας. Αποτυχία, επιδείνωση της υγείας. Χρόνια πάθηση. Επαφή ή δραστηριότητα με υλικά απόβλητα, μπάζα κλπ. Έκθεση του εαυτού μας σε μεγάλο κίνδυνο. Αλληλεπίδραση μεταξύ ψυχής και σώματος. Ημέρες καλής διανοητικής δημιουργίας. Πνευματική εξάρτηση. Φυσικά ταλέντα και η δυνατότητα χρήσης αυτών. Σωματική δύναμη και διέγερση. Η αίσθηση καθήκοντος όταν λαμβάνει μια εντολή. Η έναρξη μιας πυρκαγιάς. Ένα παρεμβατικό άτομο που θέλει να βοηθήσει.

Η ημέρα κρύβει παγίδες, πολύ περισσότερο που κάποιες «σκοτεινές» δυνάμεις δείχνουν διατεθειμένες να απαιτήσουν το μερτικό τους, κλείνοντας παλαιούς λογαριασμούς ή ανοίγοντας καινούριους. Τα πνευματικά αντισώματα και η διανόησή σας καλούνται να διώξουν το σύννεφο των... πονηρών δαιμόνιων και να υπερασπιστούν την γνώση, την αρετή και την αλήθεια. Κρατήστε τα πνευματικά σας φώτα ανοιχτά μέσα στο σκοτάδι και παραμείνετε φάροι της ορθότητας και του θάρρους, βλέποντας την κοινωνία μέσα στον εαυτό σας και όχι μόνο τον εαυτό σας μέσα στην κοινωνία.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.» Σωκράτης

Το τραγούδι της ημέρας: Στέλιος Ρόκκος - Ψυχή και σώμα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved