Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/9

Πλησιάζουμε στην ώρα μηδέν όπου θα πρέπει να ψηφιστούν τα νέα μέτρα και να 'σου πάλι η «κομματική πειθαρχία»! Αυτή η... γνωστή που αναιρεί την ελευθερία των βουλευτών και κατ' επέκταση τη βούληση του εκλογικού σώματος που τους εξέλεξε. Μέχρι και η κατά τα άλλα... Δημοκρατική Αριστερά, επιβάλλει τον νόμο του αυταρχισμού. «Δεν μπορούμε να είμαστε στο ίδιο κόμμα με όσους διαφωνούν» διαμήνυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κ Τσούκαλης. Με λίγα λόγια ή θα «παίξουν μπάλα» όπως θέλει ο Θειος Φώτης, δηλαδή να ψηφίσουν τα μέτρα, ή θα δουν την «κόκκινη κάρτα» του προπονητή. Ανάλογο είναι το κλίμα και στα άλλα δύο κυβερνητικά κόμματα, που βέβαια μας έχουν συνηθίσει προ πολλού στην «δημοκρατία» τους. Ή σκοράρουν σε βάρος του λαού ή έξω από την ενδεκάδα! Όλα αυτά όμως δείχνουν ότι το παιχνίδι είναι στημένο και να δούμε τι θα γίνει, όταν υλοποιηθεί το γνωστό «θα μπούμε μέσα» των φιλάθλων...

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Ήλιος/Vulcanus= Κρόνος/Hades= Ερμής/Ποσειδώνας= Ήλιος/Apollon= Ποσειδώνας= Ωροσκόπος/Zeus= Ήλιος/Κρόνος= Βόρειος Δεσμός/Μεσουράνημα= Μεσουράνημα/Admetos:

Ισχυρά νεύρα. Ένας δρομέας. Η έκρηξη ενός αθλητή. Εμφατικές λέξεις. Για να σκεφτεί αργά βαθειά και λογικά. Λυπημένη και άθλια σκέψη. Βραδύτητα και νωθρότητα της κατανόησης. Ο αργόστροφος. Εξαπάτηση, πνευματικός παραλογισμός, ψέμα, αναλήθεια και αβεβαιότητα. Συζήτηση για τις επιτυχίες κάποιου. Ρητορικό ταλέντο. Ικανότητα στην ομιλία. Ματαιόδοξος. Επιτυχής ομιλητής ή συντάκτης. Για να καυχηθεί. Μακροσκελής συνομιλία-κατάθεση. Χωρισμός. Ένα μακρινό ταξίδι. Σκέψεις να δώσω ένα τέλος, να χωρίσω. Ένα μυαλό που «κόλλησε». Ένα άτομο που δεν είναι εύστροφο.

Δύσκολη η καθημερινότητα αλλά συνάμα και μια μεγάλη πρόκληση. Ένα overdose κομπασμού, παραλογισμού, αβεβαιότητας ή απάτης θα τσεκάρει το πόσο γερό στομάχι και δύναμη έχετε. Σαν το πολυμήχανο Οδυσσέα θα σκαρφιστείτε «πατέντες» που θα σας βγάλουν από ένα κατά τα άλλα προδιαγεγραμμένο αδιέξοδο αποδεικνύοντας πως το μυαλό σας δεν έχει «καεί»... είναι ακόμα ακμαίο και δυνατό.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν ένας πατέρας διαπράξει μια αδικία, τα παιδιά έχουν καθήκον να εγκαταλείψουν την πατρική στέγη. Αν ο διευθυντής ενός σχολείου διευθύνει το ίδρυμά του κατά τρόπο ανήθικο, οι μαθητές οφείλουν να εγκαταλείψουν το σχολείο. Αν ο πρόεδρος μιας εταιρείας είναι διεφθαρμένος, τα μέλη της εταιρείας αυτής οφείλουν να διαχωρίσουν τις ευθύνες τους από αυτόν και να αποχωρήσουν από την εταιρεία. Αν μια κυβέρνηση διαπράξει σοβαρή αδικία, το θύμα της αδικίας οφείλει να πάψει να συνεργάζεται εντελώς ή εν μέρει, ώστε οι ιθύνοντες να σταματήσουν την αδικία τους. Σε κάθε μια από τις περιπτώσεις αυτές υπεισέρχεται ένα στοιχείο ηθικής ή φυσικού πόνου. Χωρίς αυτό τον πόνο, είναι αδύνατον να επιτύχουμε την ελευθερία.» Mαχάτμα Γκάντι

Το τραγούδι της ημέρας: Πάνος Γαβάλας – Μακριά μου να φύγεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved