26 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

26 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

4 έως 5 Ζυγού

Σύμβολο: «Ένα άλμπατρος με φανταχτερό κόκκινο ράμφος και πόδια»

Ερμηνεία: Ένας ενθουσιώδης, παρορμητικός χαρακτήρας, γεμάτος από εμπνεύσεις αλλά και ανυπομονησία να δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται, που όμως εκνευρίζεται μπροστά στα εμπόδια. Από δω ξεκινά η τάση του να επιβάλει τη θέληση του, παραβλέποντας και υπερπηδώντας τις λογικές αποδείξεις και τις απόψεις των άλλων και αψηφώντας την πειθώ και τα επιχειρήματα αυτών που τον αμφισβητούν. Αυτή η υπερβολή μπορεί να τον εκθέσει ακόμη και σε φυσικούς κινδύνους. Ο άνθρωπος θα πρέπει να μάθει να ελέγχει τις κινήσεις του και τις πράξεις του, να προσέχει για ατυχήματα από μέταλλα (μηχανές) και φωτιά, χωρίς όμως να φτάσει στο σημείο να καταπιέζει τη φύση του.

Τα μικρά προβλήματα της καθημερινής ζωής δεν τον απασχολούν και τίποτα χειρότερο δε μπορεί να συμβεί σ' έναν τέτοιο άνθρωπο απ' το να τον αναγκάσει η ζωή να συμβιβαστεί σε μια πληκτική μετριότητα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου. Κανένας δεν μπορεί να βρεθεί τυχαία στο Έβερεστ, περιπλανώμενος άσκοπα.» Zig Ziglar

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αρκετά... μπουρινιασμένη φαίνεται πως θα είναι η χρονιά σας, χωρίς μάλιστα να καταλήξετε σε κάποιο σχήμα που σας ικανοποιεί. Πάνω που θα λέτε «δόξα σοι ο Θεός», θα ακολουθεί το «βόηθα Παναγιά»... Όσο για τους ήδη δεσμευμένους οι γενικές τάσεις είναι μάλλον διαλυτικές, οπότε... προσέξτε!

Υπάρχει βέβαια και η εξαίρεση των (λίγων) τυχερών της υπόθεσης, που απλά θα δουν την ζωή τους να αλλάζει, με όχημα έναν μεγάλο έρωτα ή ένα «στεφάνι».

Οικονομικά

Το μήνυμα των ουρανών είναι ξεκάθαρο: Αν δεν καθαρίσετε πρώτα την «κόπρο του Αυγεία», δεν πρόκειται να πάτε πουθενά. Αυτό απλά και πρακτικά σημαίνει πως έχετε μπροστά σας ένα βουνό από προβλήματα -οικονομικά ή επαγγελματικά- τα περισσότερα εκ των οποίων όμως οφείλονται περισσότερο στην άρνηση σας να «ξεκολλήσετε» από καταστάσεις ή επιλογές που έχουν φθάσει σε αδιέξοδο. Αντίθετα αν βάλετε από μόνοι σας «το νερό στο αυλάκι» και κάνετε το μεγάλο άλμα, οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν. Αυτά ως προς την συνολική πολιτική σας. Όσο για την καθημερινότητα σας, μην ανησυχείτε, θα είστε τόσο απασχολημένοι με τα προσωπικά σας, που πέντε πάνω-πέντε κάτω, το ίδιο θα σας φανεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved