Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/9

Σελήνη στον Υδροχόο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/9

Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη απόδειξη για την ισχύ των επιθυμιών μας, από την προσπάθειά μας να τις κατακτήσουμε; Το διήμερο αυτό η Σελήνη που περνάει στον Υδροχόο σήμερα 25/9 στις 2:34 το πρωί, μας παροτρύνει ενάντια σε κάθε παραίτηση.

Στις 6:56 το πρωί το τρίγωνο με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με καλή διάθεση, όρεξη για δουλειά, αυξημένη αισθητική, αισιοδοξία και ζωντάνια.

Προσέχουμε περισσότερο την εμφάνισή μας, χαμογελάμε αβίαστα, ενώ η ενεργητικότητα και η αντοχή μας, συνοδεύουν τις δραστηριότητές μας.

Στις 14:26 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ουρανό, κεντρίζει τη σκέψη μας, κάνοντάς την πρωτότυπη και εφευρετική ως το απόγευμα. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ασχοληθούμε με προβλήματα του υπολογιστή μας, να κατεβάσουμε ένα πρόγραμμα, ή να καταπιαστούμε με μια καλλιτεχνική ή αισθητική δραστηριότητα.

Στις 26/9 στις 6:13 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή και λίγο αργότερα στις 7:30 το τρίγωνο με τον Δία, μας οδηγούν ως αργά το μεσημέρι σε έναν μαραθώνιο ξαφνικών ιδεών, απόψεων, συζητήσεων και ευρηματικών λύσεων.

Ο γραπτός και ο προφορικός μας λόγος γίνονται άμεσα αντιληπτοί και κατανοητοί, στοχεύοντας κατευθείαν σε κινήσεις που μας απαλλάσσουν από πολλά δεινά.

Η σκέψη μας είναι διαυγής, η κρίση μας αντικειμενικότατη, ενώ ο ιδεαλισμός και η δίκαιη αντιμετώπιση μας αποφορτίζουν αισθανόμενοι ενέργεια και ισορροπία.

Στις 18:27 το απόγευμα η αντίθεση με την Αφροδίτη φέρνει στην επιφάνεια τα συναισθηματικά μας αδιέξοδα, τα οποία επισημαίνονται με διάφορους τρόπους από τους άλλους, βοηθώντας όμως στην κατανόηση των αδυναμιών μας.

Στις 19:04 το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει ως το βράδυ, μας παθιάζει ακόμα περισσότερο, προσπαθώντας να υπερνικήσουμε τα εμπόδια και να αγωνιστούμε για την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Κάποιοι ίσως χρειαστεί να μιλήσουν σκληρά και απότομα, αλλά και αυτό είναι μέρος της λύτρωσης που σηματοδοτεί αυτό το διήμερο.

Στις 27/9 στις 6:33 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο μας ξυπνά με την αίσθηση της σύνεσης, της ψυχραιμίας και της σιγουριάς για τις πράξεις που προηγήθηκαν, αλλά και για όσες θα ακολουθήσουν.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί και Λέοντες, αισθάνονται ευεξία και χαρά, ενώ η δημιουργική θέληση και η πρωτοβουλία, τους πλημμυρίζουν με ικανοποίηση.

Ταύροι και Σκορπιοί, θα υιοθετήσουν μια ακαμψία που θα δημιουργήσει προστριβές στις σχέσεις τους, ενώ Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, ενεργοποιούνται έχοντας την ευκαιρία να δράσουν, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία τους.

Στις 8:24 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθείς για ένα διήμερο φαντασίας, υπερβολής και προσωπικού σαλπαρίσματος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved