Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/9

Μαζί τα φάγανε

Οποία έκπληξις! Μια λίστα με 33 ονόματα νεόπλουτων βουλευτών και πρώην υπουργών διαβιβάστηκε από το ΣΔΟΕ στους οικονομικούς εισαγγελείς, από ότι γράφεται μάλιστα ο έλεγχος των περιουσιακών τους στοιχείων έχει ήδη επεκταθεί και στις συζύγους τους. Να πούμε «να τα χιλιάσει» (η λίστα), αφού ο κόσμος το έχει τούμπανο και το κράτος κρυφό καμάρι πως τα τελευταία χρόνια η πολιτική ήταν για κάποιους το διαβατήριο της ευμάρειάς τους κι αυτό βέβαια όχι από τα μισθά τους, που έλεγε και η Σαπφώ Νοταρά. Να ψάξουν όμως και πιο πίσω, μην την πληρώσουν μόνον τα «κορόιδα» οι «νεοφιλελεύθεροι» που μιμήθηκαν τους «σοσιαλιστές» προκατόχους τους. Μόνο το 1999 μέσω Χρηματιστηρίου ορισμένοι «επαναστάτες» έβγαλαν πολυκατοικίες μέσα σε μια νύχτα, αξιοποιώντας πληροφορίες που δίνονταν κατ' αποκλειστικότητα σε «ημετέρους». Είχαν προηγηθεί πρώην στελέχη της θεωρούμενης άκρας αριστεράς, που υπό την σκέπη του πάλαι ποτέ «θείου βρέφους» μπήκαν στο κουρμπέτι της διαπλοκής κι από εκεί που διαδήλωναν λυσσασμένα κατά του αστικού κράτους, μας προέκυψαν γκλαμουράτοι και σκαφάτοι. Και μαζί τους όλοι όσοι επωφελήθηκαν από την «εκ του σύνεγγυς» γνώση πολιτικών αποφάσεων που όριζαν μια νέα οικονομική πραγματικότητα, ιδιαίτερα σε σχέση με την αναβάθμιση περιοχών.

Το κόλπο είναι τόσο παλιό, όσο και το Ελληνικό κράτος, με πρώτο διδάξαντα μεταξύ άλλων τον «αδιάφθορο» στρατηγό Μακρυγιάννη, που ξέροντας από πριν ότι η Αθήνα θα γινόταν πρωτεύουσα της Ελλάδας, φρόντισε να αγοράσει «μπιρ παρά» καμιά... εκατοστή οικοπεδάκια για να φτιάξει την... προίκα του!

Πάντα μαζί τα έτρωγαν και μαζί τα φάγανε, οι «έξυπνοι» πολιτικοί και οι κολλητοί τους. Μακάρι όσοι αποδεδειγμένα συμμετείχαν στο «τσιμπούσι» να κάτσουν στο σκαμνί της δικαιοσύνης για να γνωρίσουν το κελί 33, χώρια η δήμευση της περιουσίας τους. Λέμε τώρα...

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Cupido/Vulcanus= Ουρανός/Ωροσκόπος= Cupido/Apollon= Πλούτωνας/Ωροσκόπος:

Δυνατή τύχη ή τύχη της οικογένειας. Μεγάλες καλλιτεχνικές επιτυχίες. Ευτυχία μέσω

της απόλαυσης της μεγάλης οικονομικής δύναμης. Υψηλή χρηματοδότηση. Ευτυχία (καλή τύχη) με ή άλλους ανθρώπους. Οικονομικό πλεονέκτημα μέσα από άλλους. Η τύχη και η ευτυχία της ειρήνης. Για να ενωθεί με πολλούς σε μια τυχερή κοινότητα ή μια ένωση. Τύχη μέσω της τέχνης, της επιστήμης ή του εμπορίου. Τυχερές αλλαγές στη θέση εργασίας. Εύνοια στην εργασία.

Σήμερα, θα έχετε μια τρομερή αντίληψη για τις καταστάσεις που μπορούν να σας ωφελήσουν και ως εκ τούτου θα αισθανθείτε ότι η τύχη σας χαμογελά. Μη βάζετε τείχη στις φιλοδοξίες και στα όνειρα σας και μην πιστέψετε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε το πηδάλιο της ζωής σας. Μια συνεργασία, ένας γάμος ή μια συμφωνία μπορούν να σας ανοίξουν ευκαιρίες για μια καλύτερη ζωή.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το μέλλον ανήκει σ' αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους.» Eleanor Roosevelt

Το τραγούδι της ημέρας: Enrique Iglesias - Bailamos

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved