Star stylist από Δευτέρα 24/9 έως Πέμπτη 27/9 - Χαλαρωτικά πεντικιούρ & εκκεντρικά χτενίσματα!

Συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star stylist από Δευτέρα 24/9 έως Πέμπτη 27/9 - Χαλαρωτικά πεντικιούρ & εκκεντρικά χτενίσματα!

Ξεκινάει η εβδομάδα δίνοντας μας ευκαιρίες για ομορφιά στα άκρα μας χωρίς όμως να ξεχνάμε την καθημερινή μας περιποίηση γενικότερα.

Η Δευτέρα είναι μια ημέρα που βοηθάει στο κόψιμο και το λιμάρισμα των νυχιών. Τα νύχια μπορούν να μεγαλώσουν πιο σωστά και πιο δυνατά. Επίσης η φροντίδα του δέρματος είναι σημαντική σε αυτήν την ημέρα. Κάτι άλλο που θα μπορούσατε να κάνετε σήμερα είναι ρεφλεξολογία αλλά μόνο για να ενισχύσετε και να αναζωογονήσετε τις λειτουργίες του σώματος όχι για κάτι διαφορετικό.

Η Τρίτη είναι η ημέρα που θέλει πρωτοποριακά χτενίσματα και διαφορετικότητα στο ντύσιμο σας. Φροντίστε να ξεφύγετε από οτιδήποτε συνηθισμένο.

Την Τετάρτη καλό θα είναι να αποφύγετε το κούρεμα. Μπορείτε κάλλιστα να εκμεταλλευτείτε την ημέρα για πιείτε ένα καφεδάκι και να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας χωρίς να κάνετε ιδιαίτερες διαδρομές. Βέβαια δίνοντας ένα πρωτότυπο στυλ στο μαλλί σας και στην εμφάνιση σας.

Την Πέμπτη η φαντασία χρωματίζει την ημέρα σας. Στα μαλλιά σας μπορείτε να δώσετε ένα ρομαντικό στυλ στο ήδη υπάρχον χτενισμένο μαλλί. Ασχοληθείτε και με τα πόδια σας κάνοντας ένα ποδόλουτρο ή φροντίστε την περιποίηση των κάλων χωρίς όμως να τους αφαιρέσετε.

Η πρακτική συμβουλή: Μια απλή συνταγή για το ποδόλουτρο σας είναι να βάλετε μέσα στην λεκάνη μια κουταλιά μέλι, μια κουταλιά υγρό σαπούνι, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και δύο κουταλιές αμυγδαλέλαιο. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να τονώσετε, να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε τα πέλματα σας. Ανακατέψτε τα υλικά πριν τα βάλετε στην λεκάνη και χαλαρώστε για 15 λεπτά. Μετά σκουπίστε τα καλά και ξαπλώστε για να χαλαρώσετε και το υπόλοιπο σώμα.

Πρωταγωνιστούν με μεγάλη επιτυχία οι Αιγοκερίνες με τα πολλά τους, οι Υδροχόες με τις βόλτες τους και οι Ιχθύες με την όμορφη φαντασία τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved