Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/9

Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Τα γεγονότα δείχνουν ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες τελικά δεν θα πετιούνται οι συνταξιούχοι στον Καιάδα, απλά θα εξορίζονται όπως στον τελευταία ταινία του Μπάτμαν «Death or exile? Death by exile!».

Ο θείος Φώτης μαζί με την Άνγκελα Μέρκελ δάκρυσαν και συγκλονίστηκαν με τις θυσίες τους, ενώ έκλαψε και ο Νίτσε -ωραίο βιβλίο- ο Νίκος Ξανθόπουλος, η Μάρθα Βούρτση, όπως και ένας κροκόδειλος. «Αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα» Ναι, ναι, το ίδιο λέει κι ο κάθε νεκροθάφτης, όταν σου τα παίρνει...

Η εξίσωση της ημέρας

Κρόνος= Άρης= Αφροδίτη/Kronos= Ερμής/Μηδενική Κριού= Ωροσκόπος/Hades

Θάνατος, ασθένεια, παραίτηση, απόλυση, κηδεία, ένδεια. Εργασία η όποια δεν είναι μόνιμη. Ένας χωρισμός. Άρνηση των χρηματοδοτήσεων ή των υποτροφιών. Οι ενδόμυχες σκέψεις κάποιου για να χωρίσει. Η εκκίνηση ενός ταξιδιού. Μεγάλη διαφωνία και έλλειψη συνεννόησης.

Όποια εμπόδια, δυσκολίες ή περιπέτειες κι αν έχει ο δρόμος σας, εκείνο που έχει σημασία στην παρούσα φάση, είναι το να μάθετε μέσα από αυτά, διατηρώντας τον εσωτερικό σας πλούτο, που δεν υποθηκεύεται, δεν χάνεται, δεν εξαντλείται είναι κάτι που υπάρχει μέσα σας και κανείς δεν μπορεί να σας τον πάρει. «Είστε», δεν «έχετε»! Κρατείστε λοιπόν τη συνείδηση και την ανθρωπιά σας ψηλά, γιατί αυτές είναι ο παντοτινός «άσσος στο μανίκι σας».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αυτοί που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις απιθανότητες, είναι ικανοί να σε πείσουν να διαπράξεις φρικαλεότητες» Βολταίρος

Το τραγούδι της ημέρας: Δάκρυσα για σένα – Βάσω Χατζή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved