24 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

24 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

2 έως 3 Ζυγού

Σύμβολο: «Ένας λόγιος, καθισμένος σε αυτοκρατορικό θρόνο και περιστοιχισμένος από αυλοκόλακες και σφετεριστές»

Ερμηνεία: Μια γιγάντια ευφυΐα σ' ένα αδύνατο και φιλάσθενο σώμα. Ένα ηγετικό μυαλό, ικανό να διεισδύει στους ανεξιχνίαστους φυσικούς νόμους και ταγμένο στην καταδίωξη της άγνοιας, του σωβινισμού ή της προκατάληψης αλλά και συχνά αλυσοδεμένο σ' ένα σώμα εκτεθειμένο σε φυσικές ταλαιπωρίες.

Ο άνθρωπος εδώ, μπορεί να είναι μπροστά από την εποχή του και θα αγωνιστεί για τις ιδέες του - επιστημονικές, θρησκευτικές ή καλλιτεχνικές- αλλά το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα του μπορεί να εξελιχθεί σε εγωκεντρισμό ή σε ψυχική σκληρότητα, ενώ συχνά θα υποστεί τις συνέπειες του, καταδιωκόμενος από αυτούς που καυτηριάζει.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ευφυΐα χωρίς φιλοδοξία είναι πουλί χωρίς φτερά» Salvador Dali

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί και ζήλειες θα σας κάνουν να νιώσετε ζωντανοί, είτε «πετάτε στους επτά ουρανούς», είτε... σέρνεστε στα πατώματα! Αν πάλι αρνηθείτε πεισματικά να ενδώσετε στα κελεύσματα του έρωτα, αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσετε πως δεν συμβαίνει το ίδιο με τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος σας. Γεγονός είναι πως οι αισθηματικές υποθέσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, όντας το κύριο διακύβευμα για τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Το που ακριβώς θα καταλήξετε, εξαρτάται και από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας.

Οικονομικά

Η τύχη δεν σας έχει εγκαταλείψει και σε αρκετές περιπτώσεις θα σας... τιμήσει δεόντως! Ωστόσο το δύσκολο δεν είναι να βρείτε πηγές εσόδων (αυτό είναι κάτι που μπορεί να προκύψει εύκολα) αλλά να αντισταθείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε ότι έχετε και δεν έχετε... Καλές οι διασκεδάσεις, καλά και τα ψώνια, αρκεί να καλύπτουν πραγματικές ανάγκες. Προσέξτε λοιπόν μήπως τελικά «κάνοντας το κομμάτι σας» αναγκαστείτε να καταφύγετε σε αχρείαστα δανεικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved