Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 25/9

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 25/9

Αφού υποδεχτήκαμε την Φθινοπωρινή Ισημερία κάτω από αρκετά ευοίωνες πλανητικές και κλιματολογικές συνθήκες, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 22/9 στις 22:21 το βράδυ για μια παραμονή που θα προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Στις 22:40 το τετράγωνο με τον Ήλιο που μόλις έχει περάσει στον Ζυγό, δημιουργεί ένταση, βγάζοντας στην επιφάνεια μια αγωνία που δεν είμαστε σίγουροι για την αιτία της.

Ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της 23/9, το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έρχεται σαν μασκοφόρος επισκέπτης, επιβεβαιώνοντας τις καλές του προθέσεις, αλλά κρατώντας μυστική την αποστολή του. Η ένταση που αισθανόμαστε επιβεβαιώνεται, αλλά γρήγορα δίνει τη θέση της σε ένα αίνιγμα που γίνεται ένα ευχάριστο παιχνίδι μυστηρίου.

Η παραζάλη που αισθανόμαστε και η τάση να παραδοθούμε στην μυστηριακή ατμόσφαιρα, μας χαλαρώνει και μας καθησυχάζει, ενώ η έμπνευση και η διαίσθηση διογκώνουν τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες μας.

Στις 10:01 το πρωί κι ενώ πολλοί θα έχουμε ξυπνήσει με κάποια όνειρα που θα προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε, το τετράγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 10:18 η σύνοδος με τον Πλούτωνα, δημιουργούν ως το απόγευμα, ένα ψυχολογικό χάος.

Πολλά τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο πρόγραμμά μας, ενώ η αίσθηση της ματαίωσης και της ματαιότητας μας κάνουν θυμώνουν και μας απογοητεύουν.

Ξαφνικά βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που δεν μπορούμε να ελέγξουμε με αποτέλεσμα τις συγκρούσεις με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Στις 18:02 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ερμή, μας οδηγεί ως το βράδυ σε ακατάστατες σκέψεις, αδιέξοδες συζητήσεις, λεκτικές αντιπαραθέσεις και ανεπιθύμητες ειδήσεις.

Η μέρα είναι δύσκολη και χρειάζεται λεπτούς και συνετούς χειρισμούς.

Στις 24/9 η εβδομάδα αρχίζει με το εξάγωνο με τον Άρη στις 10:50 το πρωί, το οποίο μας δραστηριοποιεί, ξυπνώντας μας από το λήθαργο του προσωρινού σοκ και της γενικότερης απραξίας.

Ως το μεσημέρι το διάστημα προσφέρεται για να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες, ειδικά ότι αφορά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Στις 25/9 στις 00:20 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας βυθίζει και πάλι σε μια ανικανοποίητη διάθεση που μελαγχολεί και απομονώνει. Τις ώρες αυτές είναι προτιμότερο να μείνουμε μόνοι διαθέτοντας ώρες περισυλλογής στον εαυτό μας, ακόμα και αν η πεσιμιστική μας διάθεση είναι η μόνη που μπορεί να μας συντροφεύσει.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι είναι αυτοί που επωμίζονται το βάρος των ημερών, ενώ Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι καταφέρνουν να ελιχθούν καλύτερα από όλους.

Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες και Λέοντες ξοδεύουν αρκετό από το απόθεμα της ενέργειάς τους, αλλά ευτυχώς έχουν άφθονο.

Στις 2:34 το πρωί η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο για μια αντίστροφη μέτρηση αποκατάστασης και ευεξίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved