Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/9

Τη Δευτέρα χρειάζεστε να είστε προσεκτικοί καθώς κάποια μαντάτα θα φέρουν ανατροπές. Η Τρίτη είναι καλή για την ερωτική ζωή αλλά εάν είστε σε παράλληλη σχέση (λέμε τώρα) τότε ίσως προκύψουν αποκαλύψεις. Την Τετάρτη μπορείτε να προωθήσετε οικονομικά ζητήματα αλλά θα πρέπει να έχετε πλούσια αποθέματα υπομονής. Η Πέμπτη ίσως φέρει αναμπουμπούλες αλλά ευνοεί την αγορά ρούχων. Την Παρασκευή θα λάβετε μηνύματα που θα σας δώσουν ανέλπιστη χαρά.

Η εξίσωση της ημέρας

Apollon= Σελήνη= Αφροδίτη/Kronos= Ήλιος/Ερμής= Κρόνος/Vulcanus:

Ορθή μετάδοση πληροφοριών. Ο σωστός και με περιεχόμενο ειρμός σκέψης. Πολλές ειδικές εύνοιες. Προθυμία πολλών να βοηθήσουν. Αγάπη μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή φιλία με τις επιστημονικές αρχές. Επιτυχία κατά την διάρκεια της νιότης. Εκτεταμένες σκέψεις. Για να μιλήσουν σε διάφορες γλώσσες. Πολυλογία. Για να διδάξει ή για να εκπαιδεύσει. Ένας που διδάσκεται και εκπαιδεύεται. Πολλοί είναι υπό την επίβλεψη ή την εποπτεία κάποιου.

Η νιότη δίνει αγάπη και λουλούδια και τα γερατειά φίλους και κρασί. Ανεξαρτήτως ηλικίας χαρείτε την Κυριακή σας, συναντήστε αγαπημένα πρόσωπα, ψήστε στο barbeque ή τη... φουφού σας, απολαύστε τη μεσημεριανή σας σιέστα και ευχαριστηθείτε τη μέρα σας μέχρι την τελευταία της γουλιά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τα πλοία είναι πιο ασφαλή στα λιμάνια, αλλά δεν φτιάχτηκαν γι' αυτό το σκοπό» Grace Murray Hopper

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η: Α

Το τραγούδι της ημέρας: Πότε Βούδας πότε Κούδας – Νίκος Παπάζογλου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved