22 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

22 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

0 έως 1 Ζυγού

Σύμβολο: «Ένας άνδρας που κραδαίνει ένα ξίφος στο δεξί χέρι κι ένα στιλέτο στο αριστερό»

Ερμηνεία: Φιλοπόλεμος και φουριόζος, δύσκολα λογαριάζει τα αισθήματα και τις επιφυλάξεις των άλλων. Είναι υπέρμαχος της δικαιοσύνης, δυνατός και δραστήριος αλλά συνάμα ανυπόμονος, αντιφατικός και δυσερμήνευτος. Είναι επίσης ανυποχώρητος σε οικονομικά ζητήματα και συχνά ξεροκέφαλος ή επίμονος. Δεν θεωρείται φτιαγμένος για γάμο ενώ η απροσεξία του μπορεί να του στοιχίσει σε ατυχήματα, ιδίως στα χέρια.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ακόμα και ο πιο δυνατός άνθρωπος χρειάζεται φίλους.» Mario Puzo

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι έντονες συγκινήσεις και πιθανότατα ένας μεγάλος έρωτας θα σας συντροφεύσουν για τους επόμενους δώδεκα μήνες, οι οποίοι πραγματικά μπορεί να σας μείνουν... αξέχαστοι! Φυσικά θα υπάρξουν και οι δύσκολες στιγμές, αυτές που κάθε ζωντανός και ερωτευμένος άνθρωπος περνά, με αγωνίες, ζήλειες και «γυρίσματα» της τύχης.

Στην περίπτωση πάντως που έχετε ήδη μια σχέση, όλα αυτά μπορεί να είναι κάπως ενοχλητικά, είτε γιατί θα υπάρξουν φορτικές πιέσεις-προτάσεις προς το πρόσωπο σας, είτε γιατί ο σύντροφος σας θα... λοξοκοιτάει προς άλλη κατεύθυνση.

Οικονομικά

Η επαφή σας με πρόσωπα που κατέχουν θέσεις «κλειδιά» θα συμβάλλει στην πρόοδο σας και την επίτευξη πολλών εκ των στόχων σας. Γενικότερα, η χρονιά είναι κατάλληλη για να αναδείξετε το έργο και την προσωπικότητα σας, ανεβάζοντας τις «μετοχές» σας στον επαγγελματικό στίβο. Αλλά και στον καθαρά οικονομικό τομέα η τύχη είναι με το μέρος σας και αν μη τι άλλο θα μπορέσετε να κινηθείτε με άνεση και χωρίς άγχος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved