Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/9

Μια μέρα... ανακούφισης ξεκινά αφού θα καταλάβετε πως πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται από εσάς, όπως για παράδειγμα τα οικονομικά σας. Όσο κι αν το παλέψετε το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία «να το ρίξετε στην τρελή». Νέοι φόροι, οι «τελευταίοι» πριν τους... επόμενους! Όσο για την πολιτική σκηνή τι να πούμε... Αλί, αλί και τρις αλί! Οι τρεις «βρυχώνται» στην τρόικα αλλά υπακούουν στις προσταγές της, ενώ οι τριακόσιοι παίζουν τις κουμπάρες με τη σημαία και την εθνικοφροσύνη. Εδώ όμως μας προέκυψε και ανέκδοτο, δηλαδή ότι «ο εθνικοσοσιαλισμός είναι συνιστώσα του κουμμουνισμού». Αχ βρε Άδωνι, άλλο πράγμα η μόρφωση και άλλο η... παραμόρφωση!

Πάμε τώρα για ένα κουΐζ, γρήγορο και έξυπνο: Ποιος από τους τρεις θα είναι ο νικητής;

Α Άρης/Δίας=Vulcanus

Β Κρόνος/Δίας=Βόρειος Δεσμός

Γ Ήλιος/Διας= Vulcanus

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας=Μεσουράνημα/Kronos= Ερμής/Ωροσκόπος= Cupido/Vulcanus= Αρης/Cupido= Άρης/Βόρειος Δεσμός:

Πλούσιο άτομο, χρηματοδότης. Αύξηση χρημάτων ή ιδιοκτησίας. Ένα κατά γενική ομολογία εύθυμο άτομο. Για να περάσει μαζί με άλλους καλές στιγμές. Δυνατή τύχη ή τύχη της οικογένειας. Μεγάλες καλλιτεχνικές επιτυχίες. Ευτυχία μέσω της απόλαυσης της μεγάλης οικονομικής δύναμης. Υψηλή χρηματοδότηση. Ευτυχής εργασία από κοινού. Για να συγκεντρώσει πλεονεκτήματα από ένα κοινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Ευτυχής γάμος. Ευτυχής συζυγική ένωση. Τυχερή κοινή δράση.

Ένας γάμος ή μια συνεργασία είναι πιθανόν να έχουν μια οικονομική στήριξη που θα κάνει τα πρώτα βήματα σας πιο άνετα και εύκολα. Καλή μέρα για να γλεντήσετε, να βγείτε εκτός σπιτιού, να παρακολουθήσετε μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και να βάλετε κέφι στη ζωή σας. Η τύχη βρίσκεται στην ομαδικότητα και η ισχύς στην ένωση.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Επειδή το κάνω μ' ένα μικρό πλοίο με λένε πειρατή. Αν το έκανα μ' ένα ολόκληρο στόλο, θα ήμουν αυτοκράτορας.» Αυγουστίνος

Το τραγούδι της ημέρας: Στην αγορά του Αλ Χαλίλι – Αλκίνοος Ιωαννίδης μιας και ως νεόπτωχοι θα είναι η μόνη αγορά που θα έχουμε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved