Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές» πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη.

Από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου

Εβδομάδα δύο ταχυτήτων είναι η επόμενη, αφού οι πλανητικές όψεις που σχηματίζονται μέχρι και την Τετάρτη είναι από αυτές που λέμε «βατές», αντίθετα όμως από την Πέμπτη και μετά γίνεται... της κολάσεως!

Αν σκοπεύετε λοιπόν να ξεκινήσετε κάποια σημαντική δραστηριότητα ή έχετε κατά νου κάποιες αγορές, καλό είναι να το πράξετε εγκαίρως. Όσο για τις δύσκολες στιγμές,

Κοινή συνισταμένη πάντως των ημερών είναι το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, μια όψη που αναμένεται να φουντώσει επιθυμίες και πάθη, δίνοντας στην καθημερινότητα μας έναν πολύ πιο ερωτικό ή «ροκ» ρυθμό.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη

Main stream: Έρωτας, υψηλές σεξουαλικές επιδόσεις. Κίνητρα που συμβάλλουν σε δύσκολα κατορθώματα. Συναγωνισμός που οδηγεί σε επιτυχίες. Πάθος για τη ζωή. Αγορά ρούχων και αξεσουάρ με «σεξ απήλ». Γλέντι μέχρις εσχάτων.

SOS: Απιστία, ζήλεια, χωρισμός. Οργή, θυμός, εκδήλωση σεξουαλικών απωθημένων. Εγκλήματα «τιμής». Όργια και «όργια». Διεκδίκηση εκτός ορίων, φανατισμός. Οικονομικές διαφορές, σπατάλες. Ασύμφορη εμπλοκή των οικονομικών ή επαγγελματικών υποθέσεων με τις προσωπικές.

Το Σάββατο, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τη Δήμητρα, προσδίδοντας σε όλο το Σ/Κ έναν κοινωνικό χαρακτήρα.

Main stream: Κοινωνικές εκδηλώσεις. Συσκέψεις, ομαδικές συναθροίσεις. Σύνοδος κορυφής, διαπραγμάτευση. Χάραξη πολιτικής. Προσωπική προώθηση, διαφήμιση, εκδόσεις. Επαφές με τα media αλλά και με πρόσωπα κύρους. Δημόσιες σχέσεις.

SOS: Ανεπιθύμητη έκθεση, αποκάλυψη των αδύνατων σημείων.

Την Τετάρτη, ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία, το οποίο είναι και η τελευταία «εύκολη» όψη πριν από ένα εξαιρετικά πιεστικό τετραήμερο.

Main stream: Μια ευχάριστη είδηση. Καλή παρέα, διασκέδαση. Αγορές ποικίλων ειδών. Χάρες, κεράσματα. Εύκολες λύσεις.

SOS: Μεγάλα λόγια ή σχέδια «χωρίς τον ξενοδόχο». Πολύ κακό για το τίποτα. Επιπολαιότητα, σπατάλη, βόλεμα σε βάρος των άλλων.

Την Πέμπτη σχηματίζεται με ακρίβεια το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, όμως η κρίσιμη λεπτομέρεια είναι πως στην αστρική του εκδοχή «πέφτει» πάνω στον τροπικό Κρόνο.

Η υπόθεση θυμίζει δύο εραστές που επιθυμούν να το «γιορτάσουν» αλλά έρχονται αντιμέτωποι με μια πληθώρα εμποδίων.

Η αστρική Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον τροπικό Κρόνο

Main stream: Μια χρόνια δέσμευση. Εκπλήρωση υποχρεώσεων. Παροχή υπηρεσιών, προτεραιότητα στο καθήκον. Δημόσιες σχέσεις. Οικιακές εργασίες, νοικοκυριό. Πωλήσεις.

SOS: Απογοήτευση, λύπη, χωρισμός. Τρίτο πρόσωπο, σχέση με παντρεμένο/η. Έλξη που φέρνει μπελάδες. Απόρριψη. Οικονομική απώλεια, ληστεία. Οικογενειακά προβλήματα, περιουσιακές διαφορές. Δερματικές ενοχλήσεις. Άτυχες αγορές, μπαγιάτικα τρόφιμα. Ασθένειες σε ζώα ή φυτά.

Ο αστρικός Άρης σε σύνοδο με τον τροπικό Κρόνο

Main stream: Συμβιβασμός, αμοιβαία υποχώρηση. Συγκερασμός του νέου και του παλιού. Τεχνικές εργασίες, μεγάλος όγκος δουλειάς.

SOS: Συγκρούσεις, ατυχήματα. Λάθος κίνηση σε λάθος χρόνο. Απώλεια ενέργειας, εξάντληση, υπερκόπωση. Μπλοκάρισμα. Σκληρή αντιπαράθεση, δίκη. Σαδισμός.

Την Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ουρανό και στο «καπάκι» ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα (το Σάββατο). Έχουμε δηλαδή ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ «ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα» και από αυτήν την άποψη οι ημέρες προσφέρονται περισσότερο για ξεκαθαρίσματα, στροφές 180 μοιρών και απαλλαγή από δεσμεύσεις, παρά για το κτίσιμο μιας νέας κατάστασης.

Main stream: Αλλαγή, αναθεώρηση. Αποτίναξη ενός ζυγού. Έρευνα, αποκάλυψη. Εξάρθρωση κυκλώματος. Οφέλη από ζημιές άλλων. Τεχνικές εργασίες σε βάθος.

Γκρέμισμα ερειπίων. Αρχαία ευρήματα, επιστημονικές ανακαλύψεις. Νέος προϊστάμενος.

SOS: Ένα ξαφνικό γεγονός που σοκάρει, μια καταστροφή. Ακραία συμπεριφορά, ψυχολογική κρίση. Εξέγερση του πλήθους, δράση περιθωριακών στοιχείων. Ο νόμος της ζούγκλας. Πίσω στην αρχή, μηδενισμός. Μια μεγάλη οικογενειακή αναστάτωση, σοβαρές ζημιές στο σπίτι. Απώλεια σοδειάς ή κληρονομιάς. Ακραία καιρικά φαινόμενα. Θύελλα, τυφώνας, κίνδυνος στη θάλασσα, σεισμός.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved