Star stylist από Παρασκευή 21/9 ως Κυριακή 23/9 - Δώστε λάμψη στα θαμπά μαλλιά

Συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star stylist από Παρασκευή 21/9 ως Κυριακή 23/9 - Δώστε λάμψη στα θαμπά μαλλιά

Ημέρα που δε χαμογελάμε είναι χαμένη ημέρα.

Η Παρασκευή είναι μια ημέρα που είναι καλύτερα να φροντίσετε να δώσετε στο ντύσιμο σας έναν τύπο παρά να ασχοληθείτε με άλλα θέματα ομορφιάς που θα αφορούν sτην εμφάνιση σας.

Το Σάββατο οι επιλογές που θα έχετε θα είναι πολύ περισσότερες. Η ημέρα είναι αρκετά καλή για να δώσετε λάμψη σε θαμπά μαλλιά. Μπορείτε να κάνετε την μηνιαία βαφή σας ή απλά με ένα πιο ελαφρύ προϊόν να τονίσετε και να γυαλίσετε το χρώμα σας. Μια άλλη επιλογή είναι να φροντίσετε το χτένισμα σας. Το καλύτερο είναι να κάνετε ένα με όγκο και να δώσετε στα μαλλιά σας κίνηση.

Η Κυριακή, αν και είναι ημέρα χαλάρωσης, σας δίνει μια καλή επιλογή να ασχοληθείτε λίγο με τα πόδια σας. Επειδή ίσως να είναι λίγο δύσκολο να βρείτε την μανικιουρίστα αυτή την ημέρα μπορείτε να πάρετε μια ελαφρόπετρα, να τα τρίψετε. Θα μπορέσετε να διώξετε τα νεκρά κύτταρα και να έχετε σαν αποτέλεσμα ένα ανάλαφρο βάδισμα. Για να τελειώσετε την περιποίησή τους απλά βάλτε τους κρέμα. Μπορείτε επίσης να κάνετε έναν καλό καθαρισμό στο πρόσωπο σας και να βάλετε μάσκα.

Η πρακτική συμβουλή: Μια φυσική και απλή μάσκα προσώπου που βοηθάει τις ρυτίδες είναι, αν λιώσετε ¼ της μπανάνας μέχρι να γίνει σαν κρέμα και μετά να το απλώσετε στο πρόσωπο σας για 15 λεπτά. Ξεκινήστε με χλιαρό νερό μέχρι να καταφέρετε να την ξεβγάλετε και μετά προσθέστε κρύο έτσι ούτως ώστε να κλείσουν οι πόροι.

Πρωταγωνιστούν αυτό το σαββατοκύριακο: οι Τοξοτίνες με την ταξιδιάρικη αύρα τους, οι Αιγοκερίνες που θα φτάσουν μέχρι το κόκαλο και οι Λιονταρίνες με τις σπατάλες τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved