Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/9

Θυμάστε την Monica Lewinski; Εκείνη τη Λέαινα που η άσπλαχνη μοίρα την έριξε στα... Προεδρικά; Ετοιμάζεται λοιπόν να εξαργυρώσει την επιταγή της περιπέτειας της με 12 εκατομμύρια δολάρια. Τόσα θα πάρει για ένα βιβλίο «Σόδομα και Γόμορρα» που περιέχει όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το τι έγινε στο «Οβάλ Γραφείο» του Λευκού Οίκου, τις προτάσεις του Μπιλ Κλίντον για ομαδικό σεξ, το φόρεμα με το γνωστό λεκέ και άλλα πολλά. Σαν γνήσια αμερικανίδα, ακολουθεί τη ρήση «σημασία δεν έχει τι λες για μένα, αρκεί να λες το όνομα μου σωστά». Στην Ελλάδα, βέβαια, της διαπλοκής και των υπόγειων διαδρομών, με όλα αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, επικρατεί το «πες όποιο όνομα θες, αρκεί να μην είναι το δικό μου»!

Η εξίσωση της ημέρας

Vulcanus= Ποσειδώνας/Poseidon= Άρης/Ουρανός= Σελήνη/Cupido= Άρης/Πλούτωνας= Μεσουράνημα/Vulcanus:

Για να παίξουν με όλα με μεγάλη, εκπληκτική δύναμη. Μεγάλη σύγκρουση ή τεράστια έκρηξη. Δυνατή αυταπάτη ή μεγάλες ολοκληρώσεις σε πνευματικούς ή απόκρυφους τομείς. Χρησιμοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο στο έπακρον. Για να είναι σε μια δυνατή κοινότητα. Επιτυχής ερασιτεχνική εργασία. Ένα χόμπι. Μεγάλα σχέδια, για μια μεγάλη κλίμακα. Σχέδια για το απώτερο μέλλον. Για να επιφέρουν τα σχέδια που απαιτούν τις μεγάλες αλλαγές. Η προσωπική δύναμή κάποιου. Η προσωπική επιρροή και πειθώ.

Μεγαλεπήβολα σχέδια θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά χάρη στην πειθώ ή το πείσμα κάποιων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλα αυτά θα γίνουν άμεσα αντιληπτά από όσες ή όσους είναι «εκτός παιχνιδιού». Η ημέρα προωθεί γενικά την δημιουργικότητα, γι' αυτό μην διστάσετε να ξανοιχτείτε σε δραστηριότητες που άπτονται των ενδιαφερόντων σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ένας τραυματισμός ξεχνιέται πολύ πιο γρήγορα από μια προσβολή.» Λόρδος Τσέστερφηλντ

Το τραγούδι της ημέρας: Αντύπας-Για τα λεφτά τα κάνεις όλα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved