21 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

21 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

29 έως 30 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένας καθαρός ουρανός»

Ερμηνεία: Η ειλικρίνεια χαρακτηρίζει συνήθως τον άνθρωπο αυτής της μοίρας, όμως είναι γνωστό πως η αλήθεια είναι σχετική και δίκοπο μαχαίρι, ειδικά αν δεν συνδυάζεται με την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Έτσι λοιπόν μπορεί να έχουμε από έναν σοφό μέχρι έναν ανεύθυνο που λέει την αλήθεια για να αποποιηθεί τις όποιες ευθύνες του ή χωρίς να σκεφτεί πόσο μπορεί να πληγωθεί κάποιος από αυτήν.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πιστέψτε εκείνους που ψάχνουν την αλήθεια και αμφισβητήστε εκείνους που τη βρήκαν.» Andre Gide

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Έρωτες, πάθη, σκάνδαλα αλλά και πολύ ιδιαίτερες στιγμές με σπάνιους τύπους ερωτικών συντρόφων είναι πρόθυμη να σας «σερβίρει» η νέα σας χρονιά, που αν μη τι άλλο δεν θα είναι διόλου... πληκτική! Το τι ακριβώς θα δοκιμάσετε από αυτό το κοσμικό μενού είναι κατά το ήμισυ μια καθαρά δική σας υπόθεση, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχετε το νου σας στους «καλοθελητές» και τους... μυστικοσύμβουλους, που μπορεί να σας «ανακατώσουν» ή να σας παγιδεύσουν, χωρίς εσείς να έχετε ιδέα.

Πάντως το πιο δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με τα ενδεχόμενα «παιχνιδίσματα» του συντρόφου σας. Εκεί όμως θα κριθεί και η ποιότητα της σχέσης σας.

Οικονομικά

Τα «τυχερά» και οι βοήθειες δεν θα λείψουν και ως ένα βαθμό θα μπορέσετε να κινηθείτε άνετα και να ξοδέψετε με την... ησυχία σας! Παράλληλα όμως με τις εύκολες λύσεις θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε και το ερευνητικό σας δαιμόνιο, τουλάχιστον στις σοβαρές ή κρίσιμες περιπτώσεις, όπου παίζονται πολλά. Γιατί το «ζουμί» είναι σε αυτά που γίνονται πίσω από τις κουρτίνες κι αν πραγματικά δεν θέλετε να πέσετε από τα σύννεφα, θα πρέπει να τα βρείτε... πρώτοι!

Σε γενικές γραμμές η χρονιά προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα παρά για νέα ξεκινήματα, ενώ θα ήταν σοφό αν δεν εμπλέκατε τις προσωπικές με τις οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved