20 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

20 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

28 έως 29 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένας αρματωμένος προσκυνητής αφήνει τα όπλα του έξω από ένα μοναστήρι»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, έχει επίγνωση, ηρεμία και κυριαρχία στον εαυτό του και στους άλλους, ενώ δεν εμπλέκει τις προσωπικές με τις επαγγελματικές ή οικονομικές υποθέσεις του. Εκείνο όμως που μπορεί να τον χαρακτηρίζει και να επιδρά καταλυτικά επάνω του είναι το βαθύ θρησκευτικό αίσθημα. Επίσης, η διαίσθησή του είναι πολύ ισχυρή και σε ότι κάνει καθοδηγείται από ξαφνικές εμπνεύσεις.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πίστη είναι να πιστεύεις αυτό που δεν βλέπεις, η ανταμοιβή είναι να δεις αυτό που πιστεύεις.» Αυγουστίνος

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και διανθισμένη με έρωτα, πάθος, διεκδικήσεις αλλά και ζήλειες! Αν είστε ελεύθεροι κι έχετε μεγαλύτερα περιθώρια κινήσεων, θα μπορέσετε να βιώσετε στο έπακρο τις έντονες στιγμές μιας δυνατής σχέσης, παράλληλα όμως θα πρέπει να γνωρίζετε πως η κατάληξη της ενδέχεται να μην είναι η επιθυμητή. Αν πάλι είστε δεσμευμένοι, καλείστε να περάσετε «κάβους» με δελεαστικές Σειρήνες ή να πολεμήσετε σκληρά για να κερδίσετε πίσω τον σύντροφο σας.

Οικονομικά

Οι καιροί είναι πονηροί κι αυτό δεν είναι μια γενική διαπίστωση αλλά κάτι που σας αφορά άμεσα. Πριν κάνετε λοιπόν οποιαδήποτε κίνηση -οικονομική ή επαγγελματική- θα πρέπει πρώτα να διερευνήσετε πολύ καλά ποιοί και γιατί δεν θέλουν το καλό σας. Αν δεν το πράξετε οικειοθελώς θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων, αφού οι «τρικλοποδιές» δίνουν και παίρνουν και το παρασκήνιο οργιάζει.

Σε γενικές γραμμές η χρονιά προσφέρεται περισσότερο για ξεκαθαρίσματα παρά για νέες πρωτοβουλίες ή δραστηριότητες. Πολλοί θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον τεχνικό εξοπλισμό σας, γι' αυτό έχετε πάντα διαθέσιμες κάποιες εναλλακτικές λύσεις, ώστε να μην πληρώσετε... τον κούκο αηδόνι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved