Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/9

Στο σταυροδρόμι

Ο κ Σαμαράς διατείνεται σε όλους τους τόνους πως «αυτά είναι τα τελευταία μέτρα», ποιός όμως τον πιστεύει; Τα ίδια δεν ακούμε εδώ και δύο χρόνια; Συνεδριάζουν λοιπόν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, για να δουν πως θα χρυσώσουν το χάπι του νέου γδαρσίματος (αγωνιστήκαμε, πιέσαμε μπλα μπλα...) αλλά οι ουρανοί περί άλλων τυρβάζουν. Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ερμή «σφήνα», δεν είναι ένα σχήμα που συμβάλει εύκολα σε κοινά αποδεκτές λύσεις, ενώ παραπέμπει ευθέως σε ανατρεπτικές ή μηδενιστικές εξελίξεις. Μηδενιστικές σίγουρα για μισθούς και συντάξεις κι όσο για τις ανατροπές μένει να δούμε τι θα πράξει ο κ Κουβέλης σε αυτό το σταυροδρόμι. Ή συναινεί και χάνει το κόμμα ή... χωρίζει και πάμε για τη γνωστή διαρχία, με άρωμα εκλογών.

Στο σταυροδρόμι σε βρήκα και με βρήκες

κι είχαμε νιώσει της αγάπης τον παλμό

μα κάποιο βράδυ πως βαρέθηκες μου είπες

και δίχως λόγο μου ζητούσες χωρισμό

Στο σταυροδρόμι στο σταυροδρόμι

εκεί που μου 'πες μ' αγαπάς

εκεί άλλαξες γνώμη

Στο σταυροδρόμι στην ίδια τη γωνία

εκεί που σμίξαν η χαρά με τον καημό

θα περιμένω με λαχτάρα κι αγωνία

γλυκιά μου αγάπη το δικό σου γυρισμό

Στο σταυροδρόμι, στο σταυροδρόμι

εκεί που μου 'πες μ' αγαπάς

εκεί άλλαξες γνώμη

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Βόρειος Δεσμός/Vulcanus= Admetos/Vulcanus= Βόρειος Δεσμός/Apollon= Apollon/Admetos= Κρόνος/Βόρειος Δεσμός= Κρόνος/Admetos:

Προθυμία για βοήθεια. Ασκώντας μεγάλη ισχυρή επιρροή χάρη στην προσωπική

εμφάνιση ή συμμετοχή. Ημέρες τις οποίες μόνο η επιμονή οδηγεί σε αποτελέσματα. Το άτομο που πρέπει να παρουσιάσει μεγάλη σταθερότητα στον χαρακτήρα. Μια ανεμπόδιστη εξέλιξη. Επιτυγχάνοντας ένα προσωπικό επίτευγμα. Ημέρες της ικανοποίησης. Το άτομο του οποίου το μυαλό είναι σε ανάπαυση. Καλά ισορροπημένος διανοητικά έτσι ώστε τίποτα δεν μπορεί να τον φοβίσει. Νοητικά ακλόνητος. Χωρισμός από το σύζυγο ή από ένα άτομο. Οι ημέρες που αισθανόμαστε να είμαστε άρρωστοι και χωρίς πολύ ζωντάνια. Το στηριζόμενο σώμα. Το άτομο του οποίου οι φυσικές ενέργειες είναι μάταιες. Η γρήγορη απόφαση για γάμο. Ξαφνικά συμβάντα στον έγγαμο βίο. Ημέρες με συνταρακτικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε μια σχέση ή μια μικρή ομάδα. Για να είναι μέλος μιας ένωσης. Ένα άτομο που μετέχει στους κοινωνικούς αγώνες. Για να είναι ενεργός συνεργάτης στην ενίσχυση μιας οργάνωσης.

Αν πάρετε αποφάσεις με ξεκούραστο και καθαρό μυαλό και επιμείνετε για την υλοποίησή τους, τότε το αποτέλεσμα θα είναι 100% επιτυχημένο. Η πνευματική διαύγεια είναι σήμερα το κλειδί για να βγείτε από τις δυσκολίες της καθημερινότητας που σας περιορίζουν, να βάλετε τέλος στην ασταμάτητη γκρίνια και να εντοπίσετε τις πραγματικές δυνατότητες που έχετε. Πολλοί θα γίνετε πιο ενεργοί ως μέλη μιας ομάδας, είτε βάφοντας τα κάγκελα του σχολείου που πηγαίνει το παιδί σας, είτε ανακυκλώνοντας συσκευές, είτε συμμετέχοντας σε κοινωνικούς αγώνες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: « Όταν το σκοτάδι είναι βαθύ, μπορείς να δεις τ' αστέρια.» Charles Austin Beard

Το τραγούδι της ημέρας: Πάνος Γαβαλάς-Στο σταυροδρόμι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved