Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/9

Μπορεί το πακέτο μέτρων που ζητά η Τρόικα να είναι «καυτό» όμως ο χειμώνας αναμένεται... μπούζι, αφού το πετρέλαιο θέρμανσης θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 15 Οκτωβρίου μεταξύ 1,40 και 1,60 ευρώ, κάνοντας την εποχή που το αγοράζαμε 30 λεπτά το λίτρο να φαντάζει τόσο παλιά όσο αυτή των δεινοσαύρων. Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως στη Γερμανία το πετρέλαιο θα πωλείται στα 0,95 λεπτά ενώ οι Γερμανοί έχουν τη δυνατότητα να το προμηθευτούν το καλοκαίρι σε χαμηλότερη τιμή. Από την άλλη, στην Ουγγαρία το κράτος έχει διαθέσει μεγάλα τεμάχια καύσιμης ύλης από παλιά χαρτονομίσματα με θερμαντική ικανότητα αντίστοιχη του κάρβουνου. Στην Ελλάδα όμως, που ούτε από το καλοκαίρι μπορείτε να κάνετε προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, ούτε υπάρχουν λεφτά για ζέσταμα, η λύση είναι μια: Επιστρατεύστε χονδρές ζακέτες, πουλόβερ, ισοθερμικά φανελάκια και κολάν που είναι αντίστοιχης θερμαντικής αξίας με εκείνα τα μακριά μάλλινα σώβρακα που φόραγαν οι παππούδες μας. Το έπος της «φανέλας του στρατιώτη» ξαναζεί!

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης=Hades= Ποσειδώνας/Cupido= Αφροδίτη/Πλούτωνας= Αφροδίτη/Ουρανός= Σελήνη/Admetos= Σελήνη/Βόρειος Δεσμός:

Κόπωση. Κακές πράξεις, επιθέσεις, εκρήξεις βίας. Χυδαιότητα. Σοβαρή ασθένεια. Ένας εντελώς ασυνήθιστος θάνατος. Ανικανότητα ή μόλυνση του συζύγου. Φιλονικίες σε θέματα κατοικίας. Δημιουργία αρμονίας. Ανάπτυξη σεξουαλικής έλξης. Αισθησιασμός, εμπάθεια. Ξαφνικές νέες επαφές που γίνονται οικείες. Τα ερωτικά ζητήματα αποτελούν αντικείμενο ζήλιας. Αναγκασμένος να εργαστεί σε κλειστούς χώρους. Ζητήματα που αφορούν εργασία σε φυλακές –σωφρονιστικά ιδρύματα και γενικότερα χώρους όπου υπάρχει εγκλεισμός και δυστυχία. Εργασία σκλάβων. Ένωση μιας γυναίκας με έναν άνδρα.

Η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετές δύσκολες «στροφές» και δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις και οι ποικίλες αντιξοότητες. Πέρα όμως από την απαιτούμενη εγρήγορση, θα σας κάνει καλό, αν «κλέψετε» χρόνο για να ασκηθείτε ή να διαλογιστείτε. Ακόμα και δέκα λεπτά φτάνουν για να θεμελιώσετε την ηρεμία σας. Κι αν τυχόν «τα βρείτε μπαστούνια», να θυμάστε πρώτον ότι οι μεγάλες θετικές αλλαγές έρχονται συνήθως ύστερα από επώδυνα ξεκαθαρίσματα και δεύτερον πως «η αξία του ηττημένου, δίνει δόξα στον νικητή».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ποτέ δεν έκανα το λάθος να λογομαχώ με ανθρώπους των οποίων την άποψη δεν σέβομαι.» Edward Gibbon

Το τραγούδι της ημέρας: Κώστας Χατζής-Όταν κοιτάς από ψηλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved