19 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

19 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

27 έως 28 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένα μυρμήγκι»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι συνήθως εργατικός, δραστήριος, άξιος να κερδίζει χρήματα και ακόμα πιο άξιος να τα ξοδεύει. Μπορεί να έχει ευφυΐα υψηλότερη από το μέσο όρο, την ίδια στιγμή που είναι δεμένος με τη δουλειά, όπως ο... κατάδικος με τις αλυσίδες του!

Πολλοί άνθρωποι θα ζουν από αυτόν αλλά και ο ίδιος θα έχει πολλούς φίλους και προστάτες, ενώ οι δραστηριότητες του μπορεί να επεκταθούν και σε ανθρωπιστικά θέματα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: « Ένας σίγουρος τρόπος για να παραμείνεις δημιουργικός, είναι το να αναγκάσεις τον εαυτό σου να μάθει κάτι καινούργιο.» Harvey Mackay

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Εξαιρετικά ζωηρή αναμένεται να είναι η νέα σας χρονιά και μέχρι του χρόνου τον Σεπτέμβριο η ένταση και το πάθος ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις, οπότε έχετε το... νου σας! Αν φυσικά δεν έχετε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, όλη αυτή η περιπέτεια μπορεί να σας αρέσει, αφού πέρα από τις έντονες συγκινήσεις που θα βιώσετε θα έχετε την ευκαιρία να εξασκήσετε τις λογικές αρετές σας, απέναντι σε κρυφές ή υπόγειες καταστάσεις, ίντριγκες και διαβολές. Όσο για τους δεσμευμένους, οι πειρασμοί και οι διεκδικήσεις δεν θα λείψουν, ενώ καλό είναι να ψάξετε πολύ καλά φήμες και πληροφορίες πριν στηρίξετε πάνω τους τις αποφάσεις σας.

Οικονομικά

Ένας νέος κύκλος δραστηριοτήτων ξεκινά, για να συμβεί όμως αυτό πρέπει πρώτα να κλείσετε οριστικά τον προηγούμενο. Από αυτήν την άποψη η χρονιά σας δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής αλλά κυρίως μεταβατική, συνοδευμένη από όλα τα σχετικά σκαμπανεβάσματα. Αναπόφευκτα θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις που δρουν κρυφά, δυσκολεύοντας τις κινήσεις σας. Οι πιο τυχεροί πάντως θα κερδίσουν από απώλειες ή ζημιές τρίτων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved